Jos van den Bersselaar Constructie BV

Van den Bersselaar is een middelgrote staalbouwonderneming. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige, lichte constructies in staal, maar veelal ook in aluminium en roestvaststaal. Of gecombineerd met glas, hout of hardsteen. Opgericht in 1957 door Jos van den Bersselaar is het bedrijf gestaag en stabiel gegroeid naar zijn huidige omvang. Kenmerkend in die ruim 50 jaar zijn een zeer grote groep vaste medewerkers, laag ziekteverzuim en zeer lange dienstverbanden. Kwaliteit is vanaf het begin het devies geweest en is uiteindelijk een specialiteit geworden. In zeer vroeg stadium met de klant kunnen meedenken, voor oplossingen zorgen i.p.v. slechts staal leveren, zijn belangrijke waarden bij ons handelen en werken. Door vergaande automatisering bij de orderverwerking kunnen grote aantallen orders voor grote en kleine klanten foutloos en gelijktijdig worden verwerkt.
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.2 weeks ago
Deze brug rolt uit onze fabriek, klaar om voorzien te worden van een paar stevige verflagen. De uiteindelijke bestemming is een gebiedsontwikkeling in Ooijen-Wanssum. Daar worden nog steeds maatregelen genomen tegen hoogwaterdreiging. Dit naar aanleiding van de Maasoverstromingen die in 1993 en 1995 plaatsvonden en enorme economische schade veroorzaakten.
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV heeft 5 nieuwe foto's toegevoegd.2 weeks ago
Efteling-attractie Symbolica wint internationale prijs

In de zomer van 2017 opende de Efteling ter ere van haar 65e verjaardag haar nieuwst attractie Symbolica, een Paleis vol Fantasie. Ook van den Bersselaar werkte mee aan deze prachtige overdekte familie-attractie Wij zijn dan ook trots dat de attractie onlangs in de VS is bekroond met een prestigeuze THEA Award, de 'Oscar van de attractieparkenwereld'.

De jury meldt in haar rapport: "Symbolica is een attractie van wereldformaat, waarin op een innovatieve wijze een verhaal tot leven komt.

Vanzelfsprekend feliciteren wij alle Eftelingers van harte met deze mooie prijs!
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV1 month ago
In Heerlen wordt volop gebouwd aan het nieuwe centrum: Het Maankwartier. Ook de vernieuwing het treinstation wordt aangepakt en wij gaan in opdracht van Mobilis Infra/Timmermans deze 'serre en trapoverkappingen' realiseren.
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV3 months ago
Beter dan deze mannen kunnen wij niet uitleggen waarom een carriére in de wereld van het staal zo leuk is.
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV4 months ago
Wie wil een mooie carrière in de staalbouw? En deinst er niet voor terug op de werkvloer eerst het vak te leren?
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV heeft de omslagfoto bijgewerkt.4 months ago