Omschrijving

Het indrukwekkende Holmestrandstation in Noorwegen bestaat uit 4 sporen naast elkaar en een perronlengte van 450 m1. Midden in een geboorde tunnel is hier een plafond gerealiseerd dat hangt aan 650 speciaal ontworpen ophangingen. Deze zijn in stelbaar gemaakt en verbinden het plafond met de onafgewerkte rotsen waarin ankerstaven zijn bevestigd. Het geheel is vervaardigd in Duplex RVS dat speciale eisen stelde aan lasmethoden, laskwalificatie en –onderzoek

Looptijd

2015
2015

Opdrachtsom

1.700.00

Wij leveren geen staal, maar oplossingen!

Jos van den Bersselaar Constructie BV is een zelfstandig staalbouwbedrijf. Gespecialiseerd in lichte constructies voor uiteenlopende toepassingen en met een hoog afwerkingsniveau. Producten als trappen, balustrades, luifels, geluidsschermen en brugleuningen vinden al 58 jaar hun weg naar klanten uit de Infra- en utiliteitsbouw, industrie en afvalwater.






Met * gemarkeerde velden zijn verplicht!
Proces

Wil je meer Infrastructuur projecten zien?

Hier kunnen weer iets moois gaan vertellen…