Omschrijving

Het lightrailstation Den Haag, ontworpen door Zwarts en Jansma architecten, is onderdeel van de RandstadRail metrolijn E en is het vertrek – en eindstation van de lightrail-verbinding tussen de steden Den Haag en Rotterdam. De grote blikvanger van het station is de overkapping van de perrons, die bestaat uit gebogen glas en staal. Een overdekte looproute in de vorm van een expressieve luifel verbindt het nieuwe kolomvrije startstation met de stationshal van Den Haag Centraal. Van den Bersselaar was verantwoordelijk in dit D&B project voor de gebogen perronoverkapping en haar beglazing, de hoofdtrap, de ondersteunende kolommen en de dubbel gebogen witte bekleding van de roltrappen.

video

Looptijd

2014
2016

Opdrachtsom

€ 7.200.000

Wij leveren geen staal, maar oplossingen!

Jos van den Bersselaar Constructie BV is een zelfstandig staalbouwbedrijf. Gespecialiseerd in lichte constructies voor uiteenlopende toepassingen en met een hoog afwerkingsniveau. Producten als trappen, balustrades, luifels, geluidsschermen en brugleuningen vinden al 58 jaar hun weg naar klanten uit de Infra- en utiliteitsbouw, industrie en afvalwater.






Met * gemarkeerde velden zijn verplicht!
Proces

Wil je meer Infrastructuur projecten zien?

Hier kunnen weer iets moois gaan vertellen…