Waarom bestaat Bersselaar Constructie?

Wij werken met een passie voor metaal, constructies en techniek. Met een winnaars-mindset streven wij naar het hoogst haalbare. Uitgedrukt in de waardering van de klant en uitgedrukt in het plezier om bij Bersselaar Constructie te werken.

Wij bouwen samen aan een gedenkwaardige toekomst, geïnspireerd door een bijzonder verleden en gedreven door de trots van het familiebedrijf.

tekst


Hoe doen we dit?

Vanuit passie en vakmanschap levert iedereen bij Bersselaar Constructie zijn of haar bijdrage aan het ultieme resultaat voor de klant. Door continu te verbeteren blijven wij onszelf uitdagen de marges en toegevoegde waarde bij de klant te verbeteren. Iedere collega draagt hier aan bij door elke dag de lat weer een beetje hoger te leggen.

”Alleen ga je sneller, samen kom je verder,,

Met een klantgerichte visie streven wij ernaar om met onze beste vakmensen en samen met de mooiste klanten een duurzame relatie te realiseren.

Naast de persoonlijke ontwikkeling op vakmanschap is een informele, toegankelijke en open werksfeer een belangrijke voorwaarde om het beste uit de mensen te halen.

Werk hard slim, maak plezier en bouw aan de toekomst.

tekst

Wat doen wij?

Wij engineeren, construeren en monteren de meest bijzondere metaalconstructies.