Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Veel constructies in de utiliteitsbouw zijn afkomstig uit Udenhout

Veel constructies in de utiliteitsbouw zijn afkomstig uit Udenhout. Bersselaar Constructie heeft uiteenlopende constructies van staal, aluminium en rvs ontwikkeld voor de utiliteitsbouw. Utiliteitsgebouwen zijn veelal openbare gebouwen waarin niet wordt gewoond. Hierbij kan gedacht worden aan scholen, theaters en stadions.

Voor verschillende hierboven genoemde gebouwen hebben wij constructies geleverd. Hierbij kan worden gedacht aan: trappen, leuningen en balustrades. Wat deze constructies gemeen hebben? Ze worden gekenmerkt vanwege het vakmanschap, de omloopsnelheid en oog voor details, waarmee ze geproduceerd worden. Op zoek naar een constructie binnen de utiliteitsbouw? Daag ons uit en neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op