Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Constructies infrastructuur

In de Nederlandse infrastructuur zijn diverse constructies uit Udenhout te bewonderen. De kans is groot dat je als automobilist, treinreiziger en zelfs als fietser of voetganger constructies van Berssselaar Constructie tegenkomt. Naast dat we fietsbruggen, leuningen en randelementen op kunstwerken, geluidsschermen en constructies voor NS Stations maken, kunt u ook voor al het taal rondom deze infrastructuren bij ons terecht. 

Anti verblindingsconstructies

Bij het in- en uitrijden van tunnels kan de laagstaande zon ervoor zorgen dat weggebruikers kort verblind worden, hiervoor worden vaak anti verblindingsschermen aan de tunnelmonden voorzien. Bersselaar Constructie heeft al deze schermen en constructies in diverse vormen en afmetingen mogen maken. De 2e Coentunnel A10 in Amsterdam hebben wij bijvoorbeeld voorzien van een omhoog krullende constructie met roosters en voor de Rijnlandroute hebben we een scherm bestaande uit plaat samengesteld ovale buisliggers voorzien. Niet is voor ons te gek!

Techniekgebouwen

Naast complexe constructies met allerlei vormen kunt u ook voor de staalconstructies van Dienstgebouwen bij ons terecht. Zo hebben we voor de Gaasperdammerweg en -tunnel in Amsterdam de staalconstructies met luifel en glaswerk verzorgd. Compleet van engineering tot en met de montage op locatie.

Kunstobjecten 

Ook voor de aankleding van de infrastructuur in Nederland bent u bij ons aan het juiste adres. Door vanaf het eerste moment mee te denken bij et ontwerp van diverse constructies zorgen we ervoor dat de ideeën van de architect omgezet worden naar een technisch uitvoerbare constructie. Zo hebben we bijvoorbeeld een complete wand in Amsterdam voorzien van Cor-Ten stalen platen met motief van vogeltjes. Een ander mooi voorbeeld is een grote parkbank bovenop een tunnel boven de A( in Amsterdam compleet bestaande uit gezette stripstalen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, niets is voor ons te gek!

 

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op