De specialist in constructies in de infrastructuur

Constructies infrastructuur

In de Nederlandse infrastructuur zijn diverse constructies uit Udenhout te bewonderen. De kans is groot dat je als automobilist, treinreiziger en zelfs als fietser of voetganger constructies van Berssselaar Constructie tegenkomt. Naast dat we fietsbruggen, leuningen en randelementen op kunstwerken, geluidsschermen en constructies voor NS Stations maken, kunt u ook voor al het taal rondom deze infrastructuren bij ons terecht.

Anti verblindings-constructies

Bij het in- en uitrijden van tunnels kan de laagstaande zon ervoor zorgen dat weggebruikers kort verblind worden, hiervoor worden vaak anti verblindingsschermen aan de tunnelmonden voorzien. Bersselaar Constructie heeft al deze schermen en constructies in diverse vormen en afmetingen mogen maken. De 2e Coentunnel A10 in Amsterdam hebben wij bijvoorbeeld voorzien van een omhoog krullende constructie met roosters en voor de Rijnlandroute hebben we een scherm bestaande uit plaat samengesteld ovale buisliggers voorzien. Niet is voor ons te gek!

Techniekgebouwen

Naast complexe constructies met allerlei vormen kunt u ook voor de staalconstructies van Dienstgebouwen bij ons terecht. Zo hebben we voor de Gaasperdammerweg en -tunnel in Amsterdam de staalconstructies met luifel en glaswerk verzorgd. Compleet van engineering tot en met de montage op locatie.

Kunstobjecten

Ook voor de aankleding van de infrastructuur in Nederland bent u bij ons aan het juiste adres. Door vanaf het eerste moment mee te denken bij et ontwerp van diverse constructies zorgen we ervoor dat de ideeën van de architect omgezet worden naar een technisch uitvoerbare constructie. Zo hebben we bijvoorbeeld een complete wand in Amsterdam voorzien van Cor-Ten stalen platen met motief van vogeltjes. Een ander mooi voorbeeld is een grote parkbank bovenop een tunnel boven de A( in Amsterdam compleet bestaande uit gezette stripstalen. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, niets is voor ons te gek!

Al onze constructie infrastructuur projecten

Amsterdam
Gaasperdammerweg en -tunnel A9
Amsterdam
Parkbruggen
Weert
Cor-Ten Fietsbrug
Den Haag
Rotterdamsebaan
Eindhoven
Aluminium Bruggen
Den Bosch
Isabellabrug
Sittard-Geleen
Spoorbrug
Ooijen-Wanssum
Gebiedsontwikkeling
Bleskensgraaf
Aluminium Brug
Veldhoven
Fietsbrug A67
Den Bosch-Veghel
Bruggen N279
Den Bosch
Paleisbrug
Driebergen-Zeist
Voetgangersbrug Centraal Station
Rijnlandroute
Anti-verblindingsschermen
Amsterdam
Cor-Ten Vogeltjeswand
Amsterdam
2e Coentunnel A10
Nederland
Aluminium Luiken
Bergschenhoek
Geluidsschermen HLS
Betuweroute
Geluidsschermen
Breda
Geluidsschermen
Veldhoven
Geluidsschermen Kempenbaan
Houten
Geluidsschermen Station Houten
Den Haag
Lightrailstation (HSE)
Maastricht
Noorderbrugtracé
Den Bosch
Omlegging Zuid-Willemsvaart
Culemborg-Deil
A2 Verbreding
Kerensheide
Fly-over A2/A67
Goes
Station
Harderwijk
Centraal Station
Amsterdam
Leuningen NACH Rechtbank