Hoogwaardige (hulp)constructies voor de machinebouw

Staal, aluminium of RVS

Voor diverse klanten in de machinebouw levert Bersselaar Constructie al jaren constructies van staal, aluminium en RVS. Met name in de voedingsmiddelen industrie, waar het gebruik van RVS vaak de voorkeur heeft, zijn er diverse klanten die al jaren kunnen rekenen op Bersselaar Constructie.

Ervaren monteurs en projectleiders zijn vaak te vinden bij deze klanten waar ze met grote regelmaat samen de engineering van machine constructies bespreken. Onze monteurs hebben een goede kijk op lastige montageklussen en adviseren de klant al in een vroeg stadium. De projectleider treedt altijd op als "Key Contact Person", oftewel de enige contactpersoon waar de klant mee hoeft te communiceren. Dit ontzorgt de klant en verkleint de welbekende ruis op de lijn.

Bersselaar Constructie vaste partner van Heineken in Den Bosch

Een opdrachtgever waar Bersselaar Constructie een fijne samenwerking mee heeft, is Heineken. Deze samenwerking gaat terug naar de jaren ’60. Tijdens de groei van de brouwerij heeft Bersselaar Constructie veel bordessen, trappen, aanrijdpalen en leuningen ontwikkeld. Vandaag de dag benadert Heineken ons nog altijd voor allerhande staal-, aluminium- en RVS constructies

Bersselaar Constructie: leverancier van trappen, bordessen en leuningen

Een andere opdrachtgever waar Bersselaar Constructie veel ondersteunende constructies aan levert is ECO Steaming and Heating Solutions in Tilburg. Hulpconstructies waaraan gedacht kan worden, zijn: trappen, bordessen en leuningen en schoorsteenframes.

De expertise van Bersselaar Constructie komt binnen ECO Steaming and Heating Solutions helemaal tot zijn recht. In hele kleine beknelde ruimtes op en rondom de ketels en het leidingwerk worden de meest veilige constructies geplaatst. Het vakmanschap en meedenkend vermogen van onze monteurs is hierin cruciaal.

Voorbeelden van constructies die Bersselaar Constructie regelmatig levert aan klanten zijn:

Hijs- en transportframes

Ondersteunende constructies t.b.v. koelinstallaties en ketels

Ondersteunende constructies t.b.v. technische instalaties

Skidbouw

Inspectiebordessen met trappen en leuningen

Al onze constructie infrastructuur projecten

Tilburg
Div. constructies ECO Steam and Heating Solutions
Boxmeer
Marel Poultry
Trappen en Bordessen Marvu
Den Bosch
Heineken
Tilburg
RVS Frame Delicia

Heeft u vragen?

Onze meeste gestelde vragen over constructies voor machinebouw.

Wat voor soort constructies maken jullie?

Wij produceren stalen, aluminium en RVS constructies voor de voedingsmiddelen industrie. Denk hierbij aan hulpframes, trappen, bordessen, leuningen of transportframes.

Kunnen jullie ook de engineering?

Wij hebben een team van 8 engineers die in 3D de gewenste oplossing kunnen modeleren. Ook hebben we een eigen constructeur in dienst voor eventuele sterkteberekeningen.