Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

E-rooms: het elektronisch hart van het kraanschip

Voor de aansturing van de kranen op kraanschepen zijn complexe werktuigbouwkundige en elektrotechnische systemen benodigd. Deze systemen worden aangestuurd vanuit de E-rooms. De E-rooms worden door ons samengesteld uit plaatwerk en voorzien van de benodigde verstevigingen.

Complete pakket

Naast het ‘standaard’ staalwerk ontzorgen wij de klant ook door verschillende koopdelen in de constructie aan te brengen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het inkopen en aanbrengen van kabelgoten, isolatiemateriaal, houten vloerdelen en speciale deuren. Onze tekenaars zorgen ervoor dat de koopproducten in het ontwerp verwerkt worden zodat de productieafdeling alles volgens de tekeningen aan kan brengen.

Jarenlange samenwerkingen

Bersselaar Constructie werkt al tientallen jaren samen met Huisman Equipment voor het, in de ogen van Huisman Equipment, kleinere staalwerk. Klanten als Huisman Equipment weten dat als ze bij Bersselaar constructie onderbrengen dat het volgens de standaarden die ze van ons gewend zijn geleverd worden. Wij hechten veel waarde aan vaste partnerschappen waarin we onderling vaak aan één woord genoeg hebben.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op