De specialist in E-rooms

E-rooms: het elektronisch hart van het kraanschip

Voor de aansturing van de kranen op kraanschepen zijn complexe werktuigbouwkundige en elektrotechnische systemen benodigd. Deze systemen worden aangestuurd vanuit de E-rooms. De E-rooms worden door ons samengesteld uit plaatwerk en voorzien van de benodigde verstevigingen.

Complete pakket

Naast het ‘standaard’ staalwerk ontzorgen wij de klant ook door verschillende koopdelen in de constructie aan te brengen. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het inkopen en aanbrengen van kabelgoten, isolatiemateriaal, houten vloerdelen en speciale deuren. Onze tekenaars zorgen ervoor dat de koopproducten in het ontwerp verwerkt worden zodat de productieafdeling alles volgens de tekeningen aan kan brengen.

Jarenlange samenwerkingen

Bersselaar Constructie werkt al tientallen jaren samen met Huisman Equipment voor het, in de ogen van Huisman Equipment, kleinere staalwerk. Klanten als Huisman Equipment weten dat als ze bij Bersselaar constructie onderbrengen dat het volgens de standaarden die ze van ons gewend zijn geleverd worden. Wij hechten veel waarde aan vaste partnerschappen waarin we onderling vaak aan één woord genoeg hebben.

Al onze e-rooms projecten

Schiedam
E-rooms Huisman Equipment