Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Bersselaar heeft veel ervaring in de realisatie van fietsenstallingen in (openbare) buitenruimtes

Tal van opdrachtgevers, zoals ProRail en de gemeente Alphen aan de Rijn, weten Bersselaar Constructie te vinden voor het ontwerp, de productie en montage van fietsenstallingen in (openbare) buitenruimtes. Een fietsenstalling is bij Bersselaar Constructie volledig naar wens aan te passen en uit te breiden. Keuzes waarover nagedacht moet worden, zijn of u voor een openbare of afgesloten fietsenstalling kiest, of de fietsenstalling overdekt moet zijn of dat de fietsen in de buitenlucht mogen staan en hoeveel fietsen er gestald moeten worden. 

Verschillende projecten die Bersselaar Constructie heeft ontwikkeld zijn de Fietsappel in Alphen aan de Rijn en twee hypermoderne fietsenstalling bij het station in Tilburg. Dit laatste project biedt maar liefst plek voor 7500 fietsen! En wist u dat we met de Fietsappel de Nationale Staalprijs hebben gewonnen? Een prijs waar we ontzettend trots op zijn en het vakmanschap dat we leveren onderschrijft. Benieuwd hoe we uw fietsen op een nette manier kunnen stallen? Daag ons uit met uw wensen en we geven u graag een vrijblijvend advies op maat.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op