Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Geluidsschermen

Kilometers en kilometers aan geluidsschermen zijn er in het land geplaatst door Bersselaar Constructie. Zowel naast spoorwegen zoals de Betuweroute en de HSL lijn, als langs A-wegen en N-wegen. Door het repeterende aspect van de stijlen maakt het gebruik van onze drie lasrobots vaak een groot verschil in de kostprijs en kwaliteit.

Ook bij geluidsschermen wordt er volop gecombineerd met materialen. Vullingen van glas tot schanskorven en van cassettes tot gaas. Door deze materialen ook bij ons als engineerende staalbouwer onder te brengen bent u als klant verzekerd van een goed passend eindproduct. Alle schermen worden namelijk in 3D gemodelleerd inclusief eventuele houten, glazen of andere materialen.

Geluidsscherm snelweg

Om geluidshinder te verminderen langs de autosnelweg wordt vaak een geluidsscherm ingezet. Bersselaar Constructie is zeer ervaren in het plaatsen van geluidsschermen langs snelwegen. Er zijn twee verschillende soorten geluidsschermen. Zo heb je reflecterende geluidsschermen, deze zorgen als het ware voor een weerkaatsing van het geluid. Daarnaast heb je ook absorberende geluidsschermen, die het geluid absorberen waardoor het geluid helemaal weg is. Er bevinden zich holle ruimtes in de oppervlakte van het scherm, waardoor absorptie plaatsvindt. 

Bekijk hiernaast onze projecten om een goed beeld te krijgen van onze geluidsschermen.Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op