Bersselaar Constructie

In opdracht van Gemeente Veldhoven en Mobilis TBI heeft Bersselaar Constructie geluidsschermen geplaatst langs de Kempenbaan in Veldhoven.

 

Deze geluidsschermen zijn opgebouwd uit stalen kolommen met glazen cassettes. De stalen kolommen zijn thermisch verzinkt en gepoedercoat. Naast de planning en uitvoering vraagt ook engineering de nodige aandacht. Laat Bersselaar Constructie net de ervaring en expertise hebben die hiervoor noodzakelijk is. 

 

Net als de stalen fietsbrug die bij dit werkt hoort, zijn ook deze stijlen t.b.v. de geluidsschermen  geproduceerd conform de NEN-EN 1090 Executieklasse 4. Deze uitvoeringsklasse bevat de zwaarste eisen vanuit de norm. Daarnaast was de Richtlijn Ontwerp Kunstwerken (R.O.K.) vanuit Rijkswaterstaat van toepassing.

 

Over Bersselaar Constructie

Bersselaar Constructie is al ruim 60 jaar actief in de infrastructuur en levert een breed scala aan projecten op. Wij ontwerpen, produceren en monteren toonaangevende constructies van staal, aluminium en RVS. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

OPDRACHTGEVER
AANNEMER
ADVIESBUREAU
LOOPTIJD
OPDRACHTSOM

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op