Bersselaar Constructie

Combinatie van staal, aluminium en RVS

De Rotterdamse baan verbindt knooppunt Ypenburg met de Binckhorst in Den Haag. Deze weg van 3,8 kilometer bestaat voor een groot gedeelte uit de 1860 meter lange Victoy Boogie Woogietunnel, vernoemd naar het gelijknamige werk van Piet Mondriaan.

 

Ruim 4 jaar hebben wij gewerkt aan dit tracé waarbij wij verantwoordelijk waren voor de 11 stalen vakwerkspanten aan de ingang van de tunnel. Op deze vakwerkspanten rusten zonnepanelen die de tunnel zelfvoorzienend maken wat betreft stroom. Verder is er 1,7 kilometer aan stalen leuningen, 170 meter randelementen en diverse trappen en bordessen in techniekgebouwen geplaatst.

 

Echter was voor ons het mooiste onderdeel de 106 meter lange loopbrug over de Rotterdamsebaan waarbij staal, aluminium, RVS, hout en glas is gecombineerd. Deze brug is de eerste attractie die bezocht wordt als u van het parkeerterrein richting pretpark Drievliet loopt.

 

De brug is bekleed met aluminium randelementen die de karakteristieke vorm creëren. 500 m2 aan houten vlonder bekleding maakt de luxe uitstraling van dit kunstwerk af.

OPDRACHTGEVER
AANNEMER
ARCHITECTS
LOOPTIJD
OPDRACHTSOM

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op