Bersselaar Constructie

De trots van Heerlen

Binnen het nieuw ontwikkelde gebied “Maankwartier” ligt het vernieuwde station Heerlen. De 200 ton wegende staalconstructies van dit station bestaat uit: 2 perronoverhuivingen verbonden door een serre over de sporen, vier grote trappen, twee liftschachten en 6 glazenwas bordessen. Dit alles is door Bersselaar Constructie, in opdracht van ProRail en Mobilis TBI Infra, geproduceerd en gemonteerd.

 

Een klus die absoluut niet onder heeft gedaan aan topsport. Deze opdracht betekende namelijk pieken op het juiste moment. In enkele treinvrije periodes (TVP’s) is alles gemonteerd waarbij er geen ruimte was voor fouten. Gelukkig hebben de vakmensen van Bersselaar Constructie ervaring met het werken langs het spoor en beschikken over een Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP). 

 

Over Bersselaar Constructie 

Bersselaar Constructie is al ruim 60 jaar actief in de infrastructuur en levert een breed scala aan projecten op. Wij ontwerpen, produceren en monteren toonaangevende constructies van staal, aluminium en RVS. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

OPDRACHTGEVER
AANNEMER
ARCHITECT
LOOPTIJD
OPDRACHTSOM

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op