Bersselaar Constructie


Renovatie van een eeuwenoud station

Station Driebergen bestaat sinds 17 juli 1844. Na een volledige sloop en nieuwbouw in 1962 heeft het station jarenlang dienst gedaan tot 2017. De intensiteit waarmee het spoor benut werd zorgde er onder andere voor dat een overweg, direct naast het station, 28 minuten per uur gesloten was. Reden genoeg om het station en omliggende omgeving grondig aan te pakken. Bersselaar Constructie mocht hier een groot aandeel in leveren. 

 

Bersselaar Constructie mocht al het staal op zich nemen dat noodzakelijk was voor de renovatie van het station. Onder andere trappen, leuningen, bus-abri’s, perron overkappingen, perron liggers en een liftschacht werden geproduceerd in onze werkplaats in Udenhout. Ook de fiets/voetgangersbrug van maar liefst 31 meter vrije overspanning komt uit de koker van Bersselaar Constructie. 

Zie voor meer foto's van het station: https://www.bersselaar.com/infrastructuur/station-driebergen-zeist/

 

Bersselaar Constructie heeft veel ervaring in het renoveren van stations en het omliggende gebied. Andere stations waar Bersselaar Constructie een belangrijke aandeel in heeft gehad, zijn: Goes, Rotterdam, Harderwijk, Driebergen, Den Haag en Heerlen

 

Over Bersselaar Constructie

Bersselaar Constructie is al ruim 60 jaar actief in de infrastructuur en levert een breed scala aan projecten op. Wij ontwerpen, produceren en monteren toonaangevende constructies van staal, aluminium en RVS. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

OPDRACHTGEVER
AANNEMER
ARCHITECT
LOOPTIJD
OPDRACHTSOM

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op