Hoogwaardige leuningen

Leuningen van Bersselaar Constructie

Voor opdrachtgevers in de foodindustrie, de machinebouw, recreatie (attractieparken) en waterzuivering leveren wij leuningen. Hiermee kunnen wij de veiligheid van personeel en bezoekers waarborgen. De leuningen leveren we in verschillende materiaalsoorten, formaten en constructievormen. Zo is de materiaalkeuze afhankelijk van de branche, waarin de opdrachtgever zich bevindt.

Bestelt een opdrachtgever een trap of bordes, dan mag vanwege de veiligheid een leuning niet ontbreken. Voor de productie van leuningen werken opdrachtgevers graag met Bersselaar Constructie samen vanwege het snel schakelen, het meedenkend- en oplossingsgericht vermogen van onze projectleiders en monteurs en de vakkundigheid, waarmee onze monteurs de leuningen uiteindelijk ontwikkelen. Het resultaat? Leuningen van een onwijs hoge kwaliteit, op maat gemaakt en in een korte tijd geproduceerd en geplaatst. Alles met als doel om de veiligheid te waarborgen.

Leuningen van RVS

Niet alleen de trappen, maar ook de leuningen worden in de voedingsmiddelenindustrie in roestvaststaal geproduceerd. In een industrie, waarin wordt gewerkt met ‘food’ is hygiëne cruciaal. De RVS leuningen van Bersselaar Constructie zijn eenvoudig te reinigen, waardoor het gevaar op verontreiniging/besmetting tot een minimum kan worden beperkt.

Leuningen van aluminimum

Voor circa 80% van alle rioolwaterzuiveringsinstallaties in Nederland heeft Bersselaar Constructie aluminium constructies, zoals leuningen geleverd. Er is geen sector, waarbij de materiaalkeuze zo belangrijk is als de rioolwaterzuiveringsinstallatie. Reden hiervan is de hoge zuurgraad, waarmee de sector te maken heeft. Een materiaal als aluminimum is hier goed tegen bestand.

Leuningen van staal

Voor verschillende bedrijven, zoals Heineken en Efteling levert Bersselaar Constructie leuningen van staal. De relatie tussen een klant als Heineken en Bersselaar gaat terug tot begin jaren ’60. Vandaag de dag is Bersselaar Constructie nog altijd kind aan huis bij Heineken. Ook de relatie met Efteling gaat terug richting de jaren ’50. Al decennia lang zijn wij betrokken bij de bouw van verschillende attracties, het leveren van hekwerken, toegangspoorten en leuningen.

Al onze projecten met leuningen

Amsterdam
Parkbruggen
Weert
Cor-Ten Fietsbrug
Den Haag
Rotterdamsebaan
Ooijen-Wanssum
Gebiedsontwikkeling
Veldhoven
Fietsbrug A67
Rotterdam
Luxor Theater
Veldhoven
Kempen Campus
Maastricht
Noorderbrugtracé
Den Bosch
Omlegging Zuid-Willemsvaart
Amsterdam
Leuningen NACH Rechtbank
Den Bosch
Leuningen A2
Tilburg-Waalwijk
N261
Nijmegen
Ruimte voor de Waal
Lelystad
Viaduct A6
Rotterdam
OV-terminal Centraal Station
Den Haag
Centraal Station