Hoogwaardige leuningen

Leuningen van Bersselaar Constructie

Voor opdrachtgevers in de foodindustrie, de machinebouw, recreatie (attractieparken) en waterzuivering leveren wij leuningen. Hiermee kunnen wij de veiligheid van personeel en bezoekers waarborgen. De leuningen leveren we in verschillende materiaalsoorten, formaten en constructievormen. Zo is de materiaalkeuze afhankelijk van de branche, waarin de opdrachtgever zich bevindt.

Bestelt een opdrachtgever een trap of bordes, dan mag vanwege de veiligheid een leuning niet ontbreken. Voor de productie van leuningen werken opdrachtgevers graag met Bersselaar Constructie samen vanwege het snel schakelen, het meedenkend- en oplossingsgericht vermogen van onze projectleiders en monteurs en de vakkundigheid, waarmee onze monteurs de leuningen uiteindelijk ontwikkelen. Het resultaat? Leuningen van een onwijs hoge kwaliteit, op maat gemaakt en in een korte tijd geproduceerd en geplaatst. Alles met als doel om de veiligheid te waarborgen.

Leuningen van RVS

Niet alleen de trappen, maar ook de leuningen worden in de voedingsmiddelenindustrie in roestvaststaal geproduceerd. In een industrie, waarin wordt gewerkt met ‘food’ is hygiëne cruciaal. De RVS leuningen van Bersselaar Constructie zijn eenvoudig te reinigen, waardoor het gevaar op verontreiniging/besmetting tot een minimum kan worden beperkt.

Leuningen van aluminimum

Voor circa 80% van alle rioolwaterzuiveringsinstallaties in Nederland heeft Bersselaar Constructie aluminium constructies, zoals leuningen geleverd. Er is geen sector, waarbij de materiaalkeuze zo belangrijk is als de rioolwaterzuiveringsinstallatie. Reden hiervan is de hoge zuurgraad, waarmee de sector te maken heeft. Een materiaal als aluminimum is hier goed tegen bestand.

Leuningen van staal

Voor verschillende bedrijven, zoals Heineken en Efteling levert Bersselaar Constructie leuningen van staal. De relatie tussen een klant als Heineken en Bersselaar gaat terug tot begin jaren ’60. Vandaag de dag is Bersselaar Constructie nog altijd kind aan huis bij Heineken. Ook de relatie met Efteling gaat terug richting de jaren ’50. Al decennia lang zijn wij betrokken bij de bouw van verschillende attracties, het leveren van hekwerken, toegangspoorten en leuningen.

Al onze projecten met leuningen

Amsterdam
Amsterdam
Weert
Weert
Den Haag
Den Haag
Ooijen-Wanssum
Ooijen-Wanssum
Veldhoven
Veldhoven
Rotterdam
Rotterdam
Veldhoven
Veldhoven
Maastricht
Maastricht
Den Bosch
Den Bosch
Amsterdam
Amsterdam
Den Bosch
Den Bosch
Tilburg-Waalwijk
Tilburg-Waalwijk
Nijmegen
Nijmegen
Lelystad
Lelystad
Rotterdam
Rotterdam
Den Haag
Den Haag