De specialist in luiken

Sinds 1970 specialist in luiken

Bersselaar Constructie ontwikkelt en produceert al jaren hoogwaardige luiken in alle soorten en maten. Voor iedere toepassing bieden wij een veilige oplossing. Zo kunt u bij ons terecht voor afdekluiken, toegangsluiken, vloerluiken, inspectieluiken, verkeersluiken, veiligheidsroosters en putladders in de materialen Aluminium, RVS of staal. Door het gebruik van duurzame materialen, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en veilig luik.

Inspectieluiken

De inspectieluiken van Bersselaar Constructie zijn van ongeëvenaarde kwaliteit en vormen een essentieel onderdeel van hun hoogwaardige constructies. Deze luiken zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om gemakkelijke toegang te bieden tot belangrijke componenten en structurele elementen, wat cruciaal is voor onderhouds- en inspectie doeleinden. De luiken worden met de grootste precisie gefabriceerd en voldoen aan de strengste normen op het gebied van duurzaamheid en veiligheid. Inspectieluiken zijn handige elementen in gebouwen en structuren omdat ze toegang bieden tot moeilijk bereikbare ruimtes zonder de noodzaak van sloopwerkzaamheden. Ze worden vaak gebruikt in woningen, commerciële gebouwen en industriële installaties om gemakkelijke toegang tot belangrijke systemen en componenten te bieden voor inspectie en onderhoud.

Eigen engineers, constructeurs en monteurs

Staal, Aluminium en RVS onder één dak

High-tech machinepark

Vloerluiken

Bersselaar Constructie staat bekend om zijn hoogwaardige vloerluiken die al sinds 1970 worden ontwikkeld en geproduceerd. Deze vloerluiken bieden een betrouwbare oplossing voor diverse toepassingen en voldoen aan strenge veiligheidseisen. Wij leveren vloerluiken die zijn vervaardigd uit duurzame materialen zoals aluminium, RVS of staal. Over het algemeen is een vloerluik een handige en praktische toegangsmogelijkheid tot ruimtes onder de vloer en wordt het vaak gebruikt in gebouwen voor onderhouds- en inspectie doeleinden. Sommige vloerluiken zijn uit voorraad leverbaar en op maat maken is altijd mogelijk.

Opbouwluiken

De opbouwluik van Bersselaar Constructie is standaard al zo compleet dat het vaak al ruim voldoet aan de gevraagde specificaties van de opdrachtgever. Wist u dat onze opbouwluiken verkrijgbaar zijn in verschillende varianten en uitvoeringen? Onze opbouwluiken bieden voor iedere toegangssituatie een veilige oplossing.

Putluiken

De putluiken van Bersselaar Constructie worden meestal ingezet in bronboring projecten. Hierbij kan worden gedacht aan koude-warmte opslag voor woningbouw, utiliteitsbouw, glastuinbouw of bluswatervoorzieningen. We hebben twee varianten putluiken: putluiken die op- en putluiken die om de putrand worden gemonteerd. Het verschil hierin is dat putluiken die op de rand worden gemonteerd een hoogteverschil veroorzaken. Putluiken om de rand heen zijn daarentegen gelijkvloers.

Standaard aluminium afdekluiken


Bersselaar Constructie ontwerpt, produceert en monteert diverse standaard alumnium afdekluiken voor diverse toepassingen. Al deze standaard luittypes zijn uitgevoerd conform:

Aluminium tranenplaat dik 5/6,5mm met ondergelaste stripverstijvingen geschikt voor normale loopbelasting van 2kN/m2.

Luikomranding van aluminium hoek 100x100x6mm.

Stankdicht uitgevoerd met 1 stuks verzonken M16 knevel.

2 stuks uitwendige RVS scharnierbouten M12.

Uitwendige aluminium slotlippen, exclusief hangslot.

Aluminium uitzetstang.

Inclusief scharnierend RVS veiligheidsrooster welke is opgebouwd uit RVS strippen 30x6mm (h.o.h. ca. 200mm) en RVS staven Ø12mm (h.o.h. ca. 110mm).

Aluminium kwaliteit: AlMg3

Conservering aluminium: onbehandeld.

RVS kwaliteit: aisi-316.

Conservering RVS: gebeitst en gepassiveerd.

Op vooraad

Type BC-O-101

800 x 800 mm

1000 x 1000 mm

1200 x 1200 mm

Maatwerk mogelijk

Op vooraad

Type BC-O-102

800 x 800 mm

1000 x 1000 mm

1200 x 1200 mm

Maatwerk mogelijk

Op vooraad

Type BC-O-202

1600 x 8000 mm

2000 x 1000 mm

Maatwerk mogelijk