Wat heeft Van den Bersselaar u te bieden?

Wij bieden metaaloplossingen voor uw vraag naar Staal, RVS of Aluminium.

Van den Bersselaar is al ruim 60 jaar actief in de branche en produceert maatwerk producten zoals leuningen en trappen voor onder andere particulieren en MKB, maar ook bruggen en complete treinstations voor Rijkswaterstaat en ProRail. Deze diversiteit aan producten vraagt veel expertise van onze vakmensen, daarom beschikt Van den Bersselaar over zeer veel ervaring verspreid over verschillende disciplines binnen ons bedrijf.

Onze vakmensen werken met veel passie aan uw product en streven altijd naar superieure kwaliteit. Uw order wordt gedurende het proces begeleidt door onze vakmensen waarbij de kwaliteit van uw product te allen tijde de prioriteit zal hebben.

Op deze manier helpen wij iedere klant aan hun gewenste eindproduct.

Kijk ook eens naar onze voorbeelden:

Voorbeelden

Promo foto Staal

Staal

Meer over staal

 

Van den Bersselaar is in staat ieder denkbare constructie van staal te realiseren. Het bedrijf beschikt over 35 vakmannen op het gebied van staal, die zich iedere dag vol passie inzetten om de mooiste producten te maken. Met de nieuwste technieken en beste vakmensen is geen enkel idee onmogelijk.

Als u het kunt bedenken dan kunnen wij het maken. Is uw inspiratie op of heeft u hulp nodig met het uitwerken van een idee of schets? Ook hier helpen wij u graag mee, dus neem ook dan gerust contact met ons op.


Promo foto RVS

RVS

Meer over RVS

Soms is de keuze voor staal niet geschikt voor de toepassing die u zoekt. Of wil het oog een luxere uitstraling. Dan is Roestvast Staal (RVS) wellicht een goede keuze. Naast de luxe uitstraling is RVS ook beter bestand tegen diverse weersinvloeden en is het materiaal uitstekend te bewerken tot allerlei prachtige maatwerk producten. Dat is precies waar 12 van onze vakmensen zich dagelijks met veel passie succesvol mee bezighouden.

RVS kwaliteiten:
Er zijn twee veelvoorkomende kwaliteiten RVS, namelijk RVS304 en RVS316. RVS304 wordt doorgaans het meeste gebruikt. RVS304 is geschikt voor allerlei toepassingen, zowel voor binnen als voor buiten gebruik, waarbij het RVS niet wordt blootgesteld aan zout of zuur. Indien RVS in aanraking kan komen met zout of zuur is het aan te raden RVS316 te gebruiken voor uw project, dit materiaal is beter bestand tegen aantasting van de chroomoxide laag, oftewel de laag die het RVS roestvast maakt.

Om een toepassing van RVS een nog mooiere uitstraling te geven kan er voor worden gekozen om het materiaal te borstelen of te slijpen. Neem contact met ons op voor al uw vragen of indien u meer wil weten over de mogelijkheden.

Promo foto Aluminium

Aluminium

Meer over aluminium

Van den Bersselaar was één van de eerste Nederlandse bedrijven die aluminium verwerkte tot mooie eindproducten. Momenteel beschikt het bedrijf over 2 aluminium hallen, waar 12 vakmensen dagelijks met passie werken aan diverse maatwerk producten van aluminium. Aluminium heeft als eigenschappen dat het licht, mooi en makkelijk te bewerken is. Daarnaast heeft aluminium een goede weerstand tegen corrosie, doordat het van nature over een beschermende oxidelaag beschikt en geeft het geen giftige stoffen af.

Doordat aluminium als eigenschap heeft dat het materiaal licht is, is aluminium uiterst geschikt om toepassingen gebruiksvriendelijker te maken, zo kan bijvoorbeeld een trap die vaak verplaatst moet worden beter in aluminium worden uitgevoerd dan in staal of RVS.

Van den Bersselaar heeft jarenlange ervaring met het vervaardigen van maatwerk aluminium afdekluiken. Alle denkbare soorten en maten zijn mogelijk, neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u nog vragen?

Bel me terug Stel je vraag

Process
U heeft een wens of een idee. Wij helpen u graag met het uitwerken van uw idee!
Process
Uw wens wordt vertaald naar een ontwerp door onze ervaren engineers.
Process
Uw project wordt vakkundig geproduceerd. Zo krijgt u een hoogwaardig kwalitatief product.
Process
Uw product is gereed. Afhankelijk van het type product leveren en/of monteren wij uw product!

Klanten vertellen

Onze klanten waarderen ons werk met hoge cijfers. Lees hier waarom of laat zelf uw beoordeling achter.

Een kleine greep uit ons portfolio

Hieronder staan enkele prachtige maatwerk producten die wij de afgelopen jaren voor onze klanten hebben mogen uitvoeren. Van High-end maatwerk producten van Aluminium en RVS tot functionele toepassingen van Staal.

Een prachtig hekwerk vervaardigd vanuit RVS voor een sportclub. Onderhoudsvrij en met een luxe uitstraling. Het hekwerk voldoet aan alle veiligheidseisen die gesteld worden.

Functioneel, onderhoudsvrij en veilig. Dat waren de eisen voor deze trappen en leuningen.

In Den Bosch hebben wij enkele stalen trapleuningen mogen plaatsen. De leuning is verzinkt en daarna gepoedercoat in de gewenste kleur. Deze conservering zorgt ervoor dat de leuning minimaal 50 jaar dienst kan doen.

Voor ons eigen kantoor hebben ter viering van ons 40-jarig jubileum een RVS kunstwerk gemaakt in de vorm van een harp. Hieronder enkele foto’s van de kwaliteit.

In de entree van een bedrijfspand is een prachtige eye-catcher gerealiseerd. Een stalen trap met RVS handregel. Het gebruik van staalkabels maakt de trap modern, veilig en minimalistisch.

 

 

 

Een bijzondere RVS toegangspoort met vierkante geperforeerde gaten.

 

Whatsapp icon