Jos van den Bersselaar Constructie BV

Van den Bersselaar is een middelgrote staalbouwonderneming. Het bedrijf is gespecialiseerd in hoogwaardige, lichte constructies in staal, maar veelal ook in aluminium en roestvaststaal. Of gecombineerd met glas, hout of hardsteen. Opgericht in 1957 door Jos van den Bersselaar is het bedrijf gestaag en stabiel gegroeid naar zijn huidige omvang. Kenmerkend in die ruim 50 jaar zijn een zeer grote groep vaste medewerkers, laag ziekteverzuim en zeer lange dienstverbanden. Kwaliteit is vanaf het begin het devies geweest en is uiteindelijk een specialiteit geworden. In zeer vroeg stadium met de klant kunnen meedenken, voor oplossingen zorgen i.p.v. slechts staal leveren, zijn belangrijke waarden bij ons handelen en werken. Door vergaande automatisering bij de orderverwerking kunnen grote aantallen orders voor grote en kleine klanten foutloos en gelijktijdig worden verwerkt.
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV4 months ago
De in aanbouw zijnde Rotterdamse Baan (4 km) in den Haag verbindt de snelwegen A13/A4 met de centrumring van den Haag. Wij bouwden ter hoogte van Park Drievliet een stalen brug met een complexe vorm. Met dit project dingen we mee naar de Tekla BIM Award 2019.

https://construsoftbimawards.com/loopbrug-drievliet/?lang=nl
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV4 months ago
Monteur/acteur Johan van Vugt op de Maastrichtse lokale TV zender.... vanaf 4:30

https://www.rtvmaastricht.nl/tv/nieuws-en-actualiteiten/145382150
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV5 months ago
De laatste werkzaamheden aan het Noorderbrugtracé in Maastricht: plaatsen van een stalen trappentoren met perfobekleding.
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV7 months ago
Ben jij toe aan een volgende stap in je carriere als lasser ? Of ben je al een toplasser ? En wil je gaan meewerken aan complexe staalklussen waar het laswerk zelden 'standaard' is ?
Laat ons dat dan snel weten of kijk op http://www.bersselaar.com/vacatures/ voor meer info over deze prachtfunctie.
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.7 months ago
Jos van den Bersselaar Constructie BV
Jos van den Bersselaar Constructie BV8 months ago
De stationsomgeving in Tilburg gaat van grijs naar groen verkleuren.
Een belangrijk onderdeel is de bouw van twee fietsenstallingen, zowel aan de noordzijde van het spoor als aan de zuid(stads)zijde. De gebouwen worden transparant met grote glazen gevels en een groen dak. Uiteindelijk moeten er 8000 fietsen -onder permanent toezicht- kunnen worden geparkeerd waarbij de eerste 24 uur gratis is. Ook kun je er OV-fietsen krijgen en krijgt de fietsenmaker er onderdak.

Dit jaar nog wordt de stalling aan de zijde van de Loc-hal gerealiseerd en in 2020 de zuidzijde.
Van den Bersselaar heeft de opdracht voor het staalwerk en gaat dit i.s.m. Dura Vermeer Infra realiseren. Het ontwerp is van Cepezed.
#tilburg #fietsenstalling #station