ONZE VISIE

Door intensief samen te werken en te vertrouwen op elkaars kwaliteiten inspireren we onze collega’s en klanten om toonaangevende duurzame metaalconstructies te realiseren. Dit doen we met trots en plezier en zo bouwen we samen aan een gedenkwaardige toekomst, gedreven door de trotse geschiedenis van het familiebedrijf.

Wij werken vanuit een passie voor metaal, constructies en techniek. Met een winnaars-mindset streven wij naar het hoogst haalbare resultaat en de best mogelijke klant ervaring. Door continu te verbeteren blijven wij onszelf uitdagen onze marges en toegevoegde waarde voor de klant te optimaliseren. Langdurige klantrelaties en dienstverbanden zijn onlosmakelijk verbonden aan Bersselaar Constructie.


Naast de persoonlijke ontwikkeling op vakmanschap en carrière is een informele, toegankelijke en open werksfeer een belangrijke voorwaarde om het beste uit onze mensen te halen.


Werk slim, maak plezier en bouw mee aan de toekomst.

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze relaties weten het al decennia lang: Bersselaar Constructie staat voor uitzonderlijk hoge kwaliteit. Regelmatig voeren wij projecten uit volgens de R.O.K. eisen van Rijkswaterstaat of de NEN-EN 1090 Executieklasse 4. Dit is het hoogste niveau van kwaliteit wat we in Nederland kennen.


Wij beloven niet alleen kwaliteit te leveren, we geven het ook zwart op wit. Zo voldoen wij aan de wettelijke normeringen en leveren wij een CE-markering en prestatieverklaring op alle constructie-onderdelen.


Daarnaast zijn we trots om ons actieve streven naar duurzame projecten te benadrukken. Bij Bersselaar Constructie geloven we dat duurzaamheid de sleutel is tot een betere toekomst.

Enkel groene stroom van Nederlandse windmolens

Ruim 1100 zonnepanelen

Eigen afvalwaterzuivering

De specialisten achter Bersselaar Constructie

Bij Bersselaar Constructie beschikken we over een hecht team van enthousiaste professionals met ieder zijn eigen specialiteit om de mooiste projecten te realiseren. Jij kan ook onderdeel van dit team worden!

Deel uitmaken Van dit team?

Succesvol familiebedrijf sinds 1957

Bersselaar Constructie werd in 1957 opgericht door Jos van den Bersselaar, vader van de huidige eigenaar/directeur Hans van den Bersselaar. Wat begon als een smederij is in ruim 65 jaar doorgegroeid tot een hoogwaardig metaalconstructiebedrijf met 100 medewerkers en een omzet van 20 miljoen euro.


Dit zelfstandige Brabantse familiebedrijf heeft zich in afgelopen tientallen jaren breed georiënteerd in de Nederlandse bouwsector. Van de inframarkt tot de maakindustrie en van de utiliteitsbouw tot aan de offshore; overal kent men Bersselaar Constructie als een betrouwbare en hoogwaardige partner.


Langdurige dienstverbanden en een hoge mate van betrokkenheid bij elkaar en bij elke opdracht vormen de ingrediënten van ons succes.


Als familiebedrijf is het borgen van onze continuïteit voor de lange termijn van groot belang. Dit doen we onder andere door de voortdurende instroom van jonge talenten die we zelf mee-opleiden tot allround vakmensen. Daarnaast is Stijn van den Bersselaar, de oudste zoon van Hans, als derde generatie sinds 2018 actief binnen het bedrijf. Op zijn eigen manier vormt hij het bedrijf zodat deze klaar is voor de volgende generaties.

TIJDLIJN