De specialist in portaal-constructies energy

Portaalconstructies energiemarkt

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend dat elektriciteit overal voor gebruikt kan worden en dat het ook altijd beschikbaar is voor gebruikers. Achter het stopcontact zit echter een heel elektriciteitsnetwerk dat door organisaties als TenneT, Reddyn, Liander en Qirion verzorgd en onderhouden wordt. Om alle kabels en leidingen in goede banen te leiden zijn op het elektriciteitsstation verschillende soorten stalen portaalconstructies nodig. Voor dergelijke constructies kunt u bij ons terecht.

Hoge afwerkingsgraad

Door de voortdurende vraag naar elektriciteit is het van belang dat de ontwerplevensduur van de portaalconstructies zo lang als mogelijk is. Dit houdt onder andere in dat we speciale staalsoorten gebruiken die goed geconserveerd worden. Voor de maximale levensduur van de coating zorgen onze productiemedewerkers ervoor dat alle scherpe kanten verwijderd zijn en dat de portaalconstructie vrij van lasspetters naar de coater gaat. Dit alles zorgt ervoor dat het conserveringssysteem het beste hecht en dat de levensduur ook toeneemt.

Serieproductie

Bersselaar Constructie beschikt over een drietal lasrobots waarmee grote series van repeterend werk met een constante kwaliteit en hoge snelheid gelast kunnen worden. Daarnaast beschikken we over grote lasmanipulatoren die we kunnen inzetten voor nog meer flexibiliteit in de cellen van de lasrobots. In recent gerealiseerde projecten hebben we veelvuldig gebruikgemaakt van zowel de lasrobots als manipulatoren. Op de lasrobots kunnen we onderdelen zoals consoles, leuningen of bijvoorbeeld lichte kolommen lassen.

Al onze portaalconstructies energy projecten

Dronten
Portaalconstructies Onderstation
Hoek van Holland
Afspanportalen