Bersselaar Constructie

Stalen hulpconstructie voor de Dive-coaster 

Door de nummer één achtbaanbouwer ter wereld, het Zwitserse Bolliger & Mabillard, heeft de Efteling de Baron 1898 laten bouwen. Bersselaar Constructie was nauw betrokken bij de productie en montage van de Baron 1898. 

 

Levering staal en montage Baron 1898

Bersselaar Constructie mocht voor de Baron 1898 een grote hoeveelheid staal leveren in de vorm van het complete stationsgebouw. Daarnaast is de complete baan en de liftinstallatie (toren) gemonteerd door onze ervaren monteurs. 

 

Bersselaar Constructie: al decennialang partner van de Efteling

Bersselaar Constructie is al decennialang nauw betrokken bij de bouw van diverse attracties in de Efteling. Ook produceren en monteren wij hekwerken, poorten en prullenbakken in verschillende attractieparken.

OPDRACHTGEVER
AANNEMER
ADVIESBUREAU
LOOPTIJD
OPDRACHTSOM

Wil jij ook werken aan Efteling attracties?

Bekijk onze vacatures

 

Hand in hand 

De samenwerking tussen de Efteling en Bersselaar Constructie gaat terug naar eind jaren ’50. Wist je bijvoorbeeld dat de iconische entree van de Efteling (‘het huis van de vijf zintuigen’) uit 331 knooppunten bestaat waarvan het staalwerk is gemaakt door Bersselaar Constructie? 

 

Kilometers hekwerk afkomstig van Bersselaar Constructie
Naast de werkzaamheden in en rondom de welbekende entree heeft Bersselaar Constructie ook een belangrijke rol gespeeld in de realisatie van hekwerken in het hele attractiepark. Wij hebben kilometers aan hekwerk geleverd langs de lanen, bij het Spookslot, de Vliegende Fakir en de diverse achtbanen.

 

Staalconstructies afkomstig uit Udenhout

Staalconstructies die worden gebruikt als decors voor Carnaval Festival, Fata Morgana en de Piraña zijn ook afkomstig uit Udenhout. Afsluitend wordt Bersselaar Constructie regelmatig ingezet als montageploeg voor bijvoorbeeld de Bobbaan, Max & Moritz en diverse achtbanen. Ook het jaarlijkse onderhoud en de boutcontrole van de achtbanen wordt door het team van Bersselaar Constructie gedaan. Keer op keer bewijzen onze vakkundige monteurs dat geen uitdaging te groot is.

OPDRACHTGEVER
AANNEMER
ADVIESBUREAU
LOOPTIJD
OPDRACHTSOM

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

 

Paleis der Fantasie

Ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de Efteling is Symbolica gebouwd. Een attractie die is gebaseerd op verhalen rondom parkmascotte Pardoes. Bersselaar Constructie was verantwoordelijk voor de hoofdstaalconstructie en de staalconstructies van de zeven torens op het dak van het paleis. 

 

Staalconstructies leveren én monteren

Bersselaar Constructie is door Efteling gevraagd om metaalwerken te maken en te leveren voor Symbolica. Concreet hebben wij staalconstructies voor de gewelfde in- en uitstap en specifieke scènes in de attractie geleverd en gemonteerd. 


Bersselaar Constructie kind aan huis bij de Efteling
De samenwerking tussen Bersselaar Constructie en de Efteling gaat terug tot eind jaren ’50. Bersselaar Constructie is dé specialist binnen de industrie. Wij monteren attracties en produceren onder meer poorten, hekwerken en prullenbakken voor pretparken. 

Bersselaar Constructie was verantwoordelijk voor de hoofdstaalconstructie en de staalconstructies van de zeven torens op het dak van het paleis.

 

De samenwerking tussen de Efteling en Bersselaar Constructie gaat terug tot eind jaren '50

OPDRACHTGEVER
AANNEMER
ADVIESBUREAU
LOOPTIJD
OPDRACHTSOM

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op