Omschrijving

Het stationseiland is het eiland waarop het Amsterdamse Centraal Station met het stationsplein ligt. Dit kunstmatige eiland bestaat al sinds 1889 en was begin jaren 2000 toe aan vernieuwing.

Het CS werd uitgebreid en deels vernieuwd en ook de tunnel voor de Noord/Zuidlijn werd gebouwd. Ondere andere de liftschachten, windschermen, balustrades, zitmeubelen en trappen zijn door Bersselaar Constructie gebouwd. Echter is het meest in het oog springende kunstwerk de toezichthoudersruimte geweest. Dit opmerkelijke gebouwd, verhoogd gepositioneerd boven het perron, kijkt uit over alle bushaltes.

Looptijd

2007
2014

Opdrachtsom

€ 4.500.000

Wij leveren geen staal, maar oplossingen!

Jos van den Bersselaar Constructie BV is een zelfstandig staalbouwbedrijf. Gespecialiseerd in lichte constructies voor uiteenlopende toepassingen en met een hoog afwerkingsniveau. Producten als trappen, balustrades, luifels, geluidsschermen en brugleuningen vinden al 58 jaar hun weg naar klanten uit de Infra- en utiliteitsbouw, industrie en afvalwater.






Met * gemarkeerde velden zijn verplicht!
Proces

Wil je meer Infrastructuur projecten zien?

Klik hieronder op andere mooie projecten die wij hebben gerealiseerd.