HAND IN HAND 

De samenwerking tussen de Efteling en Bersselaar Constructie gaat terug naar eind jaren ’50. Wist je bijvoorbeeld dat de iconische entree van de Efteling (‘het huis van de vijf zintuigen’) uit 331 knooppunten bestaat waarvan het staalwerk is gemaakt door Bersselaar Constructie? 

Wat

Symbolica Efteling

Locatie

Kaatsheuvel

Dienst


Opdrachtgever

Efteling

Aannemer

Heijmans

Adviesbureau

Efteling

Kilometers hekwerk afkomstig van Bersselaar Constructie

Naast de werkzaamheden in en rondom de welbekende entree heeft Bersselaar Constructie ook een belangrijke rol gespeeld in de realisatie van hekwerken in het hele attractiepark. Wij hebben kilometers aan hekwerk geleverd langs de lanen, bij het Spookslot, de Vliegende Fakir en de diverse achtbanen.

Staalconstructies afkomstig uit Udenhout

Staalconstructies die worden gebruikt als decors voor Carnaval Festival, Fata Morgana en de Piraña zijn ook afkomstig uit Udenhout. Afsluitend wordt Bersselaar Constructie regelmatig ingezet als montageploeg voor bijvoorbeeld de Bobbaan, Max & Moritz en diverse achtbanen. Ook het jaarlijkse onderhoud en de boutcontrole van de achtbanen wordt door het team van Bersselaar Constructie gedaan. Keer op keer bewijzen onze vakkundige monteurs dat geen uitdaging te groot is.