GELUIDSHINDER

Om geluidshinder van treinen over de Betuweroute tegen te gaan heeft Bersselaar Constructie in opdracht van Comol5 diverse speciale stijlen t.b.v. geluidsschermen en deuren geleverd. Van engineering tot montage: Bersselaar Constructie ontzorgt volledig. 

Bersselaar Constructie is vaste samenwerkingspartner van ProRail. Naast de planning en uitvoering vraagt ook engineering de nodige aandacht. Laat Bersselaar Constructie net de ervaring en expertise hebben die hiervoor noodzakelijk is. De vakmensen van Bersselaar Constructie hebben ervaring met het werken langs het spoor en beschikken over een Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP). 

Wat

Geluidsschermen

Locatie

Betuweroute

Dienst


Opdrachtgever

Rijkswaterstaat

Aannemer

COMOL5

Adviesbureau

Royal HaskoningDHV

Over de Betuweroute

De Betuweroute is een 160 kilometer lange goederenspoorlijn van de Maasvlakte naar de Duitse Grens voorbij Zevenaar. Er is ruim 10 jaar aan gebouwd en heeft vele miljarden gekost.

 

Over Bersselaar Constructie

Bersselaar Constructie is al ruim 60 jaar actief in de infrastructuur en levert een breed scala aan projecten op. Wij ontwerpen, produceren en monteren toonaangevende constructies van staal, aluminium en RVS. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.