DIVERSE METAALWERKEN

Op diverse locaties in Breda hebben wij in opdracht van Schreuder BV maar liefst 179 stijlen t.b.v. geluidsschermen, 125 stuks bloembakken en 170 stuks deuren geleverd.

De stijlen van de geluidsschermen variëren van IPE 270, IPE 300 tot UNP280 en zijn allen verzinkt en tweelaags gepoedercoat. Bersselaar Constructie is expert in de productie en montage van stijlen t.b.v. geluidsschermen. Naast de planning en uitvoering vraagt ook engineering de nodige aandacht. Laat Bersselaar Constructie net de ervaring en expertise hebben die hiervoor noodzakelijk is. De vakmensen van Bersselaar Constructie hebben ervaring met het werken langs snelwegen en het spoor en beschikken over een Digitaal Veiligheidspaspoort (DVP). 

Wat

Geluidsschermen

Locatie

Breda

Dienst


Opdrachtgever

Schreuder

Aannemer

Bersselaar Constructie

Adviesbureau

Bersselaar Constructie

Lasrobot

Door gebruik te maken van onze lasrobots zijn de stijlen van de geluidsschermen en plantenbakken in hoog tempo geproduceerd tegen scherpe kosten. 

 

Over Bersselaar Constructie

Bersselaar Constructie is al ruim 60 jaar actief in de infrastructuur en levert een breed scala aan projecten op. Wij ontwerpen, produceren en monteren toonaangevende constructies van staal, aluminium en RVS. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.