ONTZORGEN MET KWALITEIT

Bersselaar Constructie levert aan Marel Poultry al vele jaren staal en roestvaststalen constructies ten behoeve van de kippenslachterij. Deze ondersteunende constructies worden wereldwijd door Marel Poultry zelf, of indien gewenst door onze monteurs, gemonteerd in fabrieken. 

Wat

Staal en roestvaststalen constructies

Locatie

Boxmeer

Dienst


Opdrachtgever

Marel Poultry

Aannemer

Bersselaar Constructie

Adviesbureau

Bersselaar Constructie

Bersselaar Constructie streeft ernaar om Marel Poultry maximaal te ontzorgen op het gebied van staal en RVS. Uiteraard is dit het doel voor al onze klanten. Het ontzorgen van Marel Poultry doen we bijvoorbeeld door een 100% kwaliteitscontrole op alle onderdelen en gereedschappen uit te voeren, voordat deze geëxporteerd worden. Een ander voorbeeld, waarin het ontzorgen van Marel Poultry tot uiting komt, is de manier hoe we onze constructies versturen. Ieder onderdeel wordt namelijk voorzien van een uniek nummer, waardoor het voor de monteurs tere plaatse als het ware een bouwpakket is dat zij in elkaar moeten zetten.  

Vragen?

Heeft u vragen over het project voor Marel Poultry of bent u benieuwd wat Bersselaar Constructie voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via de ‘neem contact op’ button en wij proberen uw vraag zo spoedig te beantwoorden.