Omschrijving

De bouw van de RWZI Harnaschpolder omvatte de nieuwbouw van o.a. 20 gebouwen en 33 betonnen tanks. De diameter van de tanks variëren van 18 tot 64 meter. De betonnen binnen- en buitenwanden hebben gemiddeld een hoogte tussen de 4 en 9 meter. De wanden van de slibgistingstanks zijn het hoogst met zo’n 20 meter.

In totaal zijn er zo’n 12.350 betonpalen geheid en 90.000m2 betonmortel gestort. De totale bouwkosten van het project bedroeg 250 miljoen euro en was daarmee destijds de grootste installatie van Nederland. Van den Bersselaar leverde de afdekkingen van 4 voorbezinktanks, tal van trappenhuizen, trappen en leuningen en is nog steeds betrokken bij onderhoudswerkzaamheden.

Looptijd

2007
2008

Opdrachtsom

€ 3.250.000

Wij leveren geen staal, maar oplossingen!

Jos van den Bersselaar Constructie BV is een zelfstandig staalbouwbedrijf. Gespecialiseerd in lichte constructies voor uiteenlopende toepassingen en met een hoog afwerkingsniveau. Producten als trappen, balustrades, luifels, geluidsschermen en brugleuningen vinden al 58 jaar hun weg naar klanten uit de Infra- en utiliteitsbouw, industrie en afvalwater.


Met * gemarkeerde velden zijn verplicht!
Proces

Wil je meer Water / Aquadeck projecten zien?

Hier kunnen weer iets moois gaan vertellen…