Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Randelementen 

Voor de afwerking van doorgaans betonnen viaducten wordt er regelmatig gekozen voor randelementen. Deze elementen kunnen gemaakt worden van (weervast) staal, aluminium of roestvaststaal. Ook kan er gecombineerd worden met materialen zoals hout, zoals bij het viaduct over de A67 bij Veldhoven. De materiaalkeuze ligt doorgaans bij de ontwerper. Vaak wordt er voor verzinkt en gecoat staal gekozen. Staal is goedkoop in vergelijking met aluminium of RVS wat betreft euro per kilogram. Echter kan het gewicht aardig snel oplopen bij staal. Meer dan eens hebben wij de ontwerper kunnen overtuigen om voor aluminium te gaan. Aluminium behoeft geen zinklaag en is bij de montage makkelijker te handelen. Deze tijdwinst is onderaan de streep vaak direct zichtbaar. RVS randelementen geven een unieke uitstraling maar is tevens de meest prijzige optie.

De bevestiging van randelementen geschiedt met zogenaamde beddenhaak systeem waarbij het element wordt opgehangen aan een achterliggend systeem wat tegen het beton bevestigd is. Een borging van het randelement zorgt ervoor dat ze op hun plek blijven bij trillingen of harde wind.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op