Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

 

Diverse samenstellingen secondary steel

Constructies in de offshore/energy worden vaak opgeknipt in primary, secondary en soms nog ook temporary steel. In veel gevallen wordt het primary steel, zoals bijvoorbeeld de kraan op een kraanschip, door de klant zelf verzorgd. Bersselaar constructie wordt vaak benaderd om het relatief kleinere staalwerk eromheen te verzorgen. Hieronder staan enkele voorbeelden van constructies die we in het verleden hebben mogen leveren.

Bird screen frames/birdnetting

Wanneer constructies op zee geplaatst worden trekt dit vaak de aandacht van de vogels eromheen. De vogels zien de platforms vaak als ideale plek om hun nest op te bouwen. Om ervoor te zorgen dat de vogels niet op de platforms kunnen nestelen leveren wij birdnetting frames. Deze frames worden voorzien van gaas of iets dergelijks zodat er geen nestjes op gebouwd kunnen worden.

Kraanonderdelen

Voor de productie van onderdelen van bijvoorbeeld kraanonderdelen kunt u ook bij ons terecht. Onze vakmannen weten welke normen van toepassing zijn in de Offshore en onze lassers zijn gecertificeerd om zelfs S690 te mogen lassen. Zo hebben we in het verleden bijvoorbeeld onderdelen voor luffing frames en drag chain gutters mogen leveren.

Grote afmetingen

Bersselaar constructie staat bij de meeste aannemers bekend als loop- en fietsbruggenbouwer. Deze expertise kunnen we ook gebruiken bij het bouwen van grote lassamenstellingen voor de offshore. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook het staalwerk voor pilegrippers of andere grotere componenten voor u verzorgen.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op