BAANBREKEND EN INNOVATIEF

De totaal oplossing voor alle constructies

Infrastructuur

De Afsluitdijk, De HSL- en Noord-Zuid lijn, Centraal Station Amsterdam en de Betuweroute zijn zomaar enkele iconische Nederlandse infrawerken waar wij aan meegewerkt heeft. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij een belangrijke partner voor veel van onze klanten zoals de Rijksoverheid of een van de grote civiele aannemers in Nederland zoals Mobilis, Heijmans of BAM.

OFFSHORE / ENERGY

Hoge afwerkingsniveau's, strikte eisen en veelvuldig gebruik van bijzonder hoogsterktestaal. Werken in de Offshore- en Energiesector vraagt veel expertise, kennis en ervaring. Daarnaast is het bezit van de juiste certificaten vereist om te werken voor deze sector. Voor diverse klanten in deze sector produceren wij secundairy steel in de vorm van trappen en leuningen, E-rooms en portaalconstructies.

Industrie

Bersselaar Constructie is al ruim 65 jaar actief in de industriesector. Binnen deze sector helpen we een grote diversiteit aan bedrijven (van OEM machinebouwers tot aan de voedingsmiddelenindustrie) aan constructies in de materialen staal, aluminimum en RVS. Binnen deze sector leveren wij o.a.: balkenplannen voor pluimveeslachterijen en trappen en bordessen voor bierbrouwerijen, aardappelverwerkers en ijsfabrieken. Verder voorzien wij rioolwaterzuiveringsinstallaties (RWZI) van de nodige constructies.

Utiliteitsbouw

Bersselaar Constructie biedt haar opdrachtgevers in de utiliteitsbouw volledige ontzorging. Wij helpen graag bij het maken van een analyse en ontwerp, maar vinden het nog leuker om het ontwerp ook daadwerkelijk te realiseren. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Krappe bouwlocaties of architectonische ontwerpen zijn voor ons dan ook geen enkel probleem. De Nederlandsche Bank, de Vrije Universiteit Amsterdam en het Luxor Theater zijn enkele gerealiseerde projecten.

Recreatie

De samenwerking tussen Bersselaar Constructie en attractiepark de Efteling gaat terug sinds eind jaren ’50. Al decennialang werken wij met de Efteling samen om het park te bouwen, nieuwe attracties toe te voegen en onderhoud te plegen. Regelmatig worden wij gevraagd om nieuwbouw constructies te plaatsen, zoals hekwerken (meandering) bij de ingangen van attracties, poorten of hele staalconstructies ten behoeve van attracties. Daarnaast zijn veel van de prullenbakken, lantaarns en bebordingshouders in de Efteling afkomstig uit onze fabriek in Udenhout.