Hoogafgewerkte constructies voor de utiliteitsbouw

Van trappen en leuningen tot glasbalustrades en trappen. Al decennia lang levert Bersselaar (staal)constructies binnen de utiliteitsbouw. Bijvoorbeeld voor scholen, kantoren, stadions, theaters, stations en fietsenstallingen.


Voor vrijwel al deze dragende of ondersteunende constructies wordt gebruikgemaakt van staal. De reden hiervan is dat staal sterk, maatvast, recyclebaar en brandveilig is. Wij beschikken over drie lasrobots, waardoor we snel en in grote aantallen (bijv. trappen en leuningen) kunnen produceren.

Bersselaar Constructie biedt haar opdrachtgevers in de utiliteitsbouw volledige ontzorging. Wij helpen graag bij het maken van een analyse en ontwerp, maar vinden het nog leuker om het ontwerp ook daadwerkelijk te realiseren. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Krappe bouwlocaties of architectonische ontwerpen zijn voor ons dan ook geen enkel probleem.


Binnen ons mooie bedrijf hebben wij alle benodigdheden en vakmensen in huis om projecten en constructies binnen de utiliteitsbouw te realiseren. Hierbij zijn wij op de hoogte van de geldende kwaliteitsnormen. Het resultaat? Hoogwaardige constructies die zich kenmerken vanwege het vakmanschap en met oog voor detail.

Eigen engineers, constructeurs en monteurs

Staal, Aluminium en RVS onder één dak

High-tech machinepark

Bijzondere Fietsenstallingen

Bersselaar Constructie heeft veel ervaring in de ontwikkeling van fietsenstallingen in de (openbare) buitenruimtes. Van fietsenstallingen bij een treinstations tot fietsenstallingen in stadscentra. Bersselaar Constructie biedt efficiënte oplossingen. Kiest u voor een openbare of afsluitbare fietsenstalling? Iedere fietsenstalling is volledig naar wens aan te passen en uit te breiden. Wist u dat Bersselaar Constructie in 2012 de Nationale Staalprijs heeft gewonnen met de Fietsappel, een onbewaakte fietsenstalling in Alphen aan de Rijn, die ruimte biedt voor maar liefst 1000 fietsen?

Constructies voor de utiliteitsbouw

Veel constructies in de utiliteitsbouw zijn afkomstig uit Udenhout. Voor uiteenlopende gebouwen, zoals theaters, scholen en stadions heeft Bersselaar constructies ontwikkeld van staal, aluminium en rvs. Constructies waaraan gedacht kan worden zijn: trappen, leuningen en balustrades. Al onze constructies kenmerken zich vanwege het vakmanschap, de omloopsnelheid en het oog voor detail, waarmee deze worden ontwikkeld.

Iconische Stadions

Bersselaar Constructie is expert in de ontwikkeling van constructies voor stadions. Bersselaar Constructie levert unieke metaalconstructies sinds 1957. Van de Johan Cruijff Arena (Ajax Amsterdam), Euroborg (FC Groningen) tot aan de Veltins Arena van Schalke 04: al deze stadions zijn voorzien van constructies uit Udenhout. Constructies die wij leveren aan deze stadions zijn o.a. leuningen, (nood)trappen, bordessen en schermen tussen supporters. Wist u dat Bersselaar Constructie bij Schalke 04 zelfs het frame heeft gemaak dat boven het veld hangt en waar de tv aan bevestigd is?

Al onze projecten in de utiliteitsbouw

Heeze
Cor-Ten Klokkenstoel
Rotterdam
Luxor Theater
Veldhoven
Kempen Campus
Houten
Aluminiumcentrum
Alphen aan de Rijn
Fietsappel
Tilburg
Fietsenstalling Centraal Station

Onze certificaten

Wij beloven niet alleen kwaliteit te leveren, we geven het ook zwart op wit. Zo voldoen wij aan de wettelijke normeringen en leveren wij een CE-markering en prestatieverklaring op alle constructie-onderdelen.

ISO - 9001
ISO - 3834
ISO - 1090 EXC-4
Safety Culture Ladder – Trede 2
VCA** 2017/6.0
Gecertificeerde lasprocessen

Onze andere Specialismen

Ontdek de mogelijkheden voor jouw project