Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Bersselaar Constructie heeft - met stalen constructies - aan tal van stadions een bijdragen geleverd

Bersselaar Constructie heeft aan tal van stadions in Nederland en over de landsgrenzen een bijgedragen geleverd. Voetbalclubs weten ons goed te vinden als het gaat om het leveren van stalen constructies voor het stadion. Onze vakmensen zorgen ervoor dat supporters hun plekje in het stadion veilig weten te bereiken. Voor verschillende stadions, zoals het Kasteel (Sparta Rotterdam), de Euroborg (FC Groningen), Johan Cruijff Arena (Ajax Amsterdam) en de Veltins Arena (Schalke 04) hebben we (nood)trappen, leuningen, bordessen en schermen tussen supporters gemaakt. 

Wist u dat we voor de Veltins Arena een zeer complexe stalen constructie hebben ontwikkeld? Precies in het midden van het speelveld hebben wij een 28.000 kilo zwaar frame ontwikkeld, met daarin videoschermen. Deze gigantische constructie hangt aan slechts 8 staalkabels. Dit was noodzakelijk omdat het dak open en dicht kan. Bersselaar Constructie wordt in de sportwereld geroemd om het vakmanschap, maatwerk en het snelle schakelen.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op