Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Bersselaar Constructie heeft - met stalen constructies - aan tal van stadions een bijdragen geleverd

Bersselaar Constructie heeft aan tal van stadions in Nederland en over de landsgrenzen een bijgedragen geleverd. Voetbalclubs weten ons goed te vinden als het gaat om het leveren van stalen constructies voor het stadion. Onze vakmensen zorgen ervoor dat supporters hun plekje in het stadion veilig weten te bereiken. Voor verschillende stadions, zoals het Kasteel (Sparta Rotterdam), de Euroborg (FC Groningen), Johan Cruijff Arena (Ajax Amsterdam) en de Veltins Arena (Schalke 04) hebben we (nood)trappen, leuningen, bordessen en schermen tussen supporters gemaakt. 

Complexe staalconstructies voor stadions

Verschillende projecten die Bersselaar Constructie heeft ontwikkeld zijn de Fietsappel in Alphen aan den Rijn en twee hypermoderne fietsenstalling bij het station in Tilburg. Dit laatste project biedt plek voor maar liefst 7500 fietsen! En wist u dat we met de Fietsappel de Nationale Staalprijs hebben gewonnen? Een prijs waar we ontzettend trots op zijn en het vakmanschap dat we leveren onderschrijft. Benieuwd hoe we uw fietsen op een nette manier kunnen stallen? Daag ons uit met uw wensen en we geven u graag een vrijblijvend advies op maat.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op