Bersselaar Constructie

  • Hoogwaardige constructies
  • 50 jaar ervaring
  • Maatwerk oplossingen
Hoogwaardige constructies
50 jaar ervaring
Maatwerk oplossingen
Vragen? Neem contact op:

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Een sterk staaltje precisiewerk

Stalen constructies vormen vaak de basis van een bouwwerk. Het materiaal laat zich namelijk goed verwerken tot sterke constructies waarbij precisiewerk van belang is. Ideaal dus om de match te kunnen maken tussen design en techniek. Het resultaat: een constructie waarop is te vertrouwen.

Staal en ander materiaal

Onze stalen constructies zijn terug te vinden in verschillende sectoren. Binnen de infrastructuur realiseerden wij talloze bruggen, trappen en leuningen, maar ook  geluidschermen, station luifels en liftschachten. Uiteraard afgewerkt met de hoogste kwaliteit. Zo is het HSE lightrailstation in Den Haag niet alleen constructief sterk, maar ook nog eens prachtig om te zien.

Het is een mooi voorbeeld van onze kracht. De dakconstructie is bijzonder door de gebogen en getordeerde kokers, maar ook door de combinatie van staal en glas. Een project waarbij we onze kennis en ervaring op het gebied van nauwkeurigheid goed konden inzetten. Precisiewerk ten top, met een prachtig resultaat.

Een stap hoger

Naast de infrastructuur en utiliteitsbouw hebben veel van onze stalen constructies hun weg gevonden in de industriële sector. Denk daarbij aan trappen, leuningen en bordessen rondom grote machines. Maar ook aan framewerken waaraan een productielijn is bevestigd. Vaak ook in combinatie met ander materiaal zoals RVS.

Het is telkens weer een mooie uitdaging doordat elke vraag zo haar eigen specifieke eisen heeft. Dat kunnen eisen zijn in de zin van gebruikersgemak, maar ook op het gebied van kwaliteit en afwerkingsniveau. Wij beschikken over eigen productiehallen voor de bewerking van staal, aluminium en RVS. Dit maakt dat wij, tezamen met een professioneel en gecertificeerd team, stalen constructies in de hoogste NEN-EN 1090 uitvoeringsklasse kunnen leveren tot en met executieklasse 4.

Het maakt daarbij voor ons geen verschil of wij voor een groot of klein project aan de slag gaan. Onze expertise en vakmanschap zetten wij graag in. Zo kan elk project voor een stalen constructie rekenen op de aandacht die het verdient.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vinden onze klanten?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op

Heeft u vragen?

Deze hebben we alvast beantwoord

Wat voor soort stalen constructies maken jullie?

Wij produceren stalen constructies van de inframarkt, utiliteitsbouw, industrie en offshore. Voorbeelden van deze constructies zijn trappen, bordessen, leuningen, luifels, geluidschermen, bruggen, liftschachten en machine ondersteuningen.

Verkopen jullie ook aan particulieren?

Onze focus ligt op business to business. Dat neemt niet weg dat we af en toe ook de particuliere klant goed van dienst kunnen zijn. Zeker wanneer de constructie een mate van complexiteit of kwaliteit vereist die niet overal te vinden is. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hebben jullie ervaring met de Richtlijnen Ontwerp Kunstwerken (ROK) van Rijkswaterstaat?

Wij hebben al talloze projecten uitgevoerd waarbij de ROK eisen van Rijkswaterstaat van toepassing waren. Deze strenge eisen vragen een hele andere aanpak van een project. Volledige traceerbaarheid van materialen, sublieme afwerking van randen en conservering en de juiste certificaten vragen veel van de organisatie. Hier zijn wij echter goed op ingespeeld.