Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Stations 

Voor tientallen Nederlandse stations heeft Bersselaar Constructie staal, aluminium en RVS geleverd. Voornamelijk trappen, balustrades, liftschachten en constructiestaal. ProRail en de civiele aannemers weten vaak de weg naar Udenhout te vinden voor de bouw- of verbouwing van een station.

ProRail staat erom bekend hoge eisen te stellen aan de afwerkingsgraad van de constructies zoals trappen, overkappingen of leuningen. Tevens dient het plaatsen van de constructies vaak te gebeuren in korte TVP's (Trein Vrije Periodes) waarbij het spoor maar enkele uren tot dagen niet bereden wordt. Daarnaast is een station bij een verbouwing altijd open voor publiek. Dit gecombineerd met architectonisch unieke constructies maakt dat niet elke staalbouwer in aanmerking komt tot het bouwen van deze constructies. 

Net zoals bij bruggen wordt er bij stations vaak een combinatie van materialen opgezocht. Voornamelijk RVS en glas zijn een veel gekozen combinatie. In de ontwerpfase moeten deze verschillende elementen allemaal in het 3D ontwerp opgenomen te worden om verzekerd te zijn van een goede passing.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op