Bersselaar Constructie

Trappen van Bersselaar Constructie

Voor opdrachtgevers in de foodindustrie, de machinebouw, recreatie (attractieparken) en waterzuivering leveren wij trappen. Deze trappen leveren we in verschillende materiaalsoorten, formaten en constructievormen.

Voor de productie van trappen werken opdrachtgevers graag met Bersselaar Constructie samen vanwege het snel schakelen, het meedenkend- en oplossingsgericht vermogen van onze projectleiders en monteurs en de vakkundigheid, waarmee onze monteurs de trappen uiteindelijk ontwikkelen. Het resultaat? Trappen van een onwijs hoge kwaliteit, op maat gemaakt en in een korte tijd geproduceerd en geplaatst.

Trappen van RVS

Voor verschillende opdrachtgevers in de foodindustrie, zoals Marel Poultry leveren wij trappen. Het materiaal, waarmee deze trappen worden geproduceerd is roestvaststaal. De reden om roestvaststaal te gebruiken in de voedingsmiddelenbranche is het gemak, waarmee dit materiaal kan worden gereinigd. Roestvaststaal heeft zich bewezen als belangrijk materiaal ter vermijding van risico’s rondom voedselvergiftiging, voedselbereiding en voedseldistributie.

Trappen van aluminimum

Voor circa 80% van alle rioolwaterzuiveringsinstallaties in Nederland heeft Bersselaar Constructie aluminium constructies, zoals trappen geleverd. De materiaalkeuze is bij een rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) ontzettend belangrijk. Dit komt door de verhoogde zuurgraad in en rondom de RWZI. Een materiaal als aluminimum is hier goed tegen bestand

Voor iedere opdrachtgever is de trap anders. Zo maken we voor RWZI's bijvoorbeeld spiltrappen, voor kantoorgebouwen vluchttrappen en voor een bierbrouwerij toegangstrappen voor de tanks of een overstaptrap voor de leidingen.

Trappen van staal

Voor verschillende bedrijven, zoals Heineken en Efteling levert Bersselaar Constructies trappen van staal. De relatie tussen een klant als Heineken en Bersselaar gaat terug tot begin jaren ’60. Vandaag de dag is Bersselaar Constructie nog altijd kind aan huis bij Heineken.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

“Snel en vakkundig ingemeten door een monteur van Bersselaar. Heldere communicatie”

Heeft u vragen?

  • Wilt u meer informatie ontvangen over de trappen die Bersselaar Constructie produceert en monteert?
  • Of heeft u een andere vraag en bent u benieuwd wat Bersselaar Constructie voor u kan betekenen?
  • Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: +31 135117400 of info@bersselaar.com. Onze collega’s helpen u graag!
Neem contact met ons op