De specialist in walkways

Walkways voor olie- en/of gasplatforms en kraanschepen

De olie en/of gas platforms en de kraanschepen die door klanten zoals HSM Offshore en Huisman Equipment gebouwd worden zijn vaak van grote afmetingen. Omdat de schepen en platforms niet onbeperkt lang en breed ontworpen kunnen worden gaan ze vaak ook voor een deel de hoogte in. Bersselaar constructie kan ervoor zorgen dat alle locaties op uw schip en/of platform goed bereikbaar worden met behulp van trappen, leuningen en bordessen.

Agressief zeeklimaat

In de loop der jaren heeft Bersselaar Constructie vele constructies voor de offshore geleverd en zijn bekend met de problematiek van staalconstructies op of aan zee. Zo wordt in overleg met de klant bepaald welke materiaalsoort het beste toegepast kan worden, wat voor afwerkingsgraad we moeten hanteren en welk conserveringssysteem het beste bij de constructie past.

Flexibiliteit

Bersselaar constructie is gewend om de klant compleet te ontzorgen. Met onze eigen constructeurs, engineers, productiehallen en monteurs kunnen we het product van het begin tot het eind voor u verzorgen. We kunnen volgens aangeleverde tekeningen werken of we kunnen zelf de constructies mee ontwerpen. Daarnaast kunnen we naast de productie ook de producten op locatie voor u monteren. We kunnen de producten geheel geconserveerd aanleveren of u kunt de conservering zelf verzorgen. Wij stellen ons altijd flexibel op en kijken per project samen met de klant naar de beste oplossing.

Al onze projecten met walkways