Bersselaar Constructie

  • Hoogwaardige constructies
  • 50 jaar ervaring
  • Maatwerk oplossingen
Hoogwaardige constructies
50 jaar ervaring
Maatwerk oplossingen
Vragen? Neem contact op:

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Van theater naar voetbalstadion

Er zijn talloze voorbeelden van utiliteitsgebouwen, hier rechts ziet u er een aantal die wij hebben gebouwd. Een kantoorgebouw valt hier bijvoorbeeld onder of een gemeentehuis. Ook een ziekenhuis of een andere zorginstelling behoort tot deze categorie, net zoals scholen, grote sportcomplexen of fabrieken. Eigenlijk bijna ieder gebouw waar les wordt gegeven, zorg wordt verleend of waar iets wordt vervaardigd valt in deze categorie. In principe heeft dit type bouw in het beginsel geen woonbestemming.

Uw partner in de Utiliteitsbouw

Het familiebedrijf Bersselaar Constructie is in staat om toonaangevende duurzame metaalconstructies te realiseren. Daarnaast hebben wij al decennialang een ruime ervaring in utiliteitsbouw. Met een ruime ervaring in het maken van trappen, bordessen, balustrades en luifels leveren wij kwaliteit op een concurrerend prijsniveau. Voor onze constructies gebruiken wij hoogwaardig staal, aluminium en rvs, eventueel in combinatie met hout, hardsteen of glas.

Wij zijn gewend om te werken volgens de R.O.K. eisen van Rijkswaterstaat, het hoogste kwaliteitsniveau wat we in Nederland kennen. Deze eisen zijn weliswaar niet van toepassing op de utiliteitsbouw, echter kunnen wij dezelfde kwaliteit ook leveren voor uw gebouwen. We voldoen aan alle wettelijke normeringen en we leveren een CE-markering en een prestatieverklaring op alle constructieonderdelen.

Ons gedreven team weet dat afspraak een afspraak is en dat een lange termijn relatie waardevol is. Daarbij zijn het stuk voor stuk professionals, ieder met zijn of haar specialiteiten. Met elkaar vormen we het team van Bersselaar Constructie, de ideale partner voor uw project. Het maakt voor ons niet uit of het om een kleinschalig- of grootschalig project gaat. We zetten ons gemotiveerd in voor ieder project, van ziekenhuis tot voetbalstadion. Informeer eens naar de mogelijkheden, we staan u graag vrijblijvend en klantvriendelijk te woord.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vinden onze klanten?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op

Heeft u vragen?

Deze hebben we alvast beantwoord

Wat is Utiliteitsbouw?

‘Utiliteitsbouw’, waarschijnlijk heeft u deze term al eens gehoord, maar wat is utiliteitsbouw precies? Misschien is het handig als we eerst even uitleggen waar de term vandaan komt, dan is het u ook gelijk duidelijk wat er met utiliteitsbouw wordt bedoeld. De term is namelijk afgeleid van het Engelse woord ‘utility’ en dit woord betekent ‘nut’. Het betekent dus dat utiliteitsgebouwen een bepaald nut voor de gemeenschap hebben. Vaak gaat het om grotere bouwwerken die door meerdere mensen gebruikt worden.

Wat voor type Utiliteit bouwwerken zijn er?

Er zijn talloze voorbeelden van Utiliteit bouwwerken, maar we zullen er een aantal noemen. Een kantoorgebouw valt hier bijvoorbeeld onder of een gemeentehuis. Ook een ziekenhuis of een andere zorginstelling behoort tot deze categorie, net zoals scholen, grote sportcomplexen of fabrieken. Eigenlijk bijna ieder gebouw waar les wordt gegeven, zorg wordt verleend of waar iets wordt vervaardigd valt in deze categorie. In principe heeft dit type bouw in het beginsel geen woonbestemming.

Is een energielabel verplicht voor Utiliteitsgebouwen?

Voor een energielabel utiliteitsbouw worden andere maatstaven gehanteerd als bij woningen. Bij de oplevering, de verhuur of de verkoop is een energielabel verplicht voor de meest utiliteitsgebouwen. Er zijn uitzonderingen, zoals bepaalde beschermde monumenten of fabriekshallen. Ook de aanvraag voor een energielabel voor utiliteitsgebouwen gaat anders als bij woningen. Hier moet meestal een energieadviseur voor worden geraadpleegd, die uiteindelijk ook de energieprestatie berekent en registreert. De Inspectie Leefomgeving en Transport controleert of er een energielabel is als het gebouw wordt opgeleverd, verkocht of verhuurd.

Zijn er speciale voorwaarde voor een energielabel in de Utiliteitsbouw?

Overheidsorganisaties zijn verplicht om het energielabel voor de bezoekers duidelijk zichtbaar op te hangen als het gaat om een publiek gebouw met een oppervlak van meer dan 250 m2. Deze regel geldt ook voor andere publieke gebouwen met een oppervlak van meer dan 250 m2. Als bijvoorbeeld een ziekenhuis, een schouwburg, een bioscoop, een restaurant, een hotel of een bank wordt verkocht met die oppervlakte, dan moet er een energielabel beschikbaar zijn en zichtbaar worden opgehangen.