Bersselaar Constructie

Als de tong van een schoen

In 2013 opende de Tweede Coentunnel in Amsterdam. Deze tunnel loopt onder het Noordzeekanaal en dient ter capaciteitsvergroting van de reeds bestaande Coentunnel. 

 

De Tweede Coentunnel bevat twee indrukwekkende staalconstructies bij de ingangen. Deze staalconstructies zijn geproduceerd en gemonteerd door de vakmensen van Bersselaar Constructie. De staalconstructies zien er niet alleen ontzettend indrukwekkend uit. Ook zijn ze functioneel. De luifels met stalen roosters krullen omhoog als welkomstgebaar richting het verkeer. De luifels werken als de tong van een schoen die het binnenrijden van de tunnel soepeler en geleidelijker laat verlopen. Praktisch gezien dient het scherm om de overgang van licht naar donker te reduceren en tegenlicht tegen te gaan.  

 

Over Bersselaar Constructie

Bersselaar Constructie is al ruim 60 jaar actief in de infrastructuur en levert een breed scala aan projecten op. Wij ontwerpen, produceren en monteren toonaangevende constructies van staal, aluminium en RVS. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact. We voorzien u graag van meer informatie over de mogelijkheden. OPDRACHTGEVER
AANNEMER
ADVIESBUREAU
LOOPTIJD
OPDRACHTSOM

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op