In opdracht van Gemeente Veldhoven en Mobilis TBI heeft Bersselaar Constructie stalen randelementen, leuningen en anti-gooi schermen geplaatst langs een nieuw viaduct over de A67 in Veldhoven.

De opdracht bestond uit het leveren en monteren van circa 280 meter stalen randelementen en leuningen bekleed met Azobé hout. Ook zijn aan weerszijden van het viaduct stalen anti-gooi schermen geplaatst met 960 m2 aan RVS gaasnetten ertussen.

Ook de stalen fietsbrug komt uit de koker van Bersselaar Constructie. Deze brug is, net als het viaduct, voorzien van randelementen en anti-gooi schermen en geproduceerd conform de NEN-EN 1090 Executieklasse 4. Wist je dat dit de zwaarste uitvoeringsklasse in deze norm is? Daarnaast was de Richtlijn Ontwerp Kunstwerken (R.O.K.) vanuit Rijkswaterstaat van toepassing.

Wat

Stalen randelementen, leuningen en anti-gooi schermen

Locatie

Veldhoven

Dienst


Opdrachtgever

Gemeente Veldhoven

Aannemer

Mobilis Infra

Adviesbureau

Bersselaar Constructie

Over Bersselaar Constructie

Bersselaar Constructie is al ruim 60 jaar actief in de infrastructuur en levert een breed scala aan projecten op. Wij ontwerpen, produceren en monteren toonaangevende constructies van staal, aluminium en RVS. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.