Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referentie attracties

 

Bersselaar Constructie en de Efteling jarenlange samenwerkingspartners

De samenwerking tussen Bersselaar Constructie en attractiepark de Efteling gaat terug sinds eind jaren ’50. Al decennialang werken wij met de Efteling samen om het park te bouwen, nieuwe attracties toe te voegen en onderhoud te plegen.

Hekwerken, prullenbakken, poorten en bebordingshouders

Bersselaar Constructie is kind aan huis bij attractiepark de Efteling. Regelmatig worden wij gevraagd om nieuwbouw constructies te plaatsen, zoals hekwerken (meandering) bij de ingangen van attracties. Daarnaast zijn vrijwel alle prullenbakken, lantaarns, poorten en bebordingshouders in de Efteling afkomstig uit onze fabriek in Udenhout.

Periodiek onderhoud en montage attracties

Naast de kleine constructies en elementen, zoals prullenbakken en lantaarns, wordt Bersselaar Constructie jaarlijks ingeschakeld voor het onderhoud aan diverse achtbanen. Wist u bijvoorbeeld dat ieder jaar alle bouten van de Python, Joris en de Draak en de Baron 1898 door Bersselaar Constructie worden gecontroleerd op moment en wanneer nodig vervangen?

Wanneer een attractie vervangen wordt door een nieuwe, zoals de Bobbaan vervangen is door Max&Moritz, wordt Bersselaar Constructie erbij gehaald voor de montage. Een andere attractie, waarin Bersselaar Constructie een grote rol heeft gespeeld, is de Baron 1898. Voor deze attractie hebben wij grote hoeveelheden staal geleverd in de vorm van complete stationsgebouwen. Daarnaast is de gehele achtbaan en de liftinstallatie (toren) gemonteerd door onze ervaren en vakkundige monteurs.

Leveren staalconstructies

Dé specialist in constructies van een attractiepark, zoals de Efteling, word je niet zomaar. Bersselaar Constructie wordt geroemd om het snel schakelen met een vast aanspreekpunt, het meedenkend en oplossingsgericht vermogen van onze projectleiders en de vakkundigheid, waarmee onze monteurs te werk gaan. Naast de levering van kleinere onderdelen, zoals prullenbakken en het periodieke onderhoud aan- en de montage van attracties, worden wij ook met enige regelmaat ingeschakeld voor het leveren van grotere metaalwerken. Zo is voor het 65-jarig bestaan van de Efteling de attractie Symbolica gebouwd. Bersselaar Constructie is gevraagd om metaalwerken te maken en te leveren voor deze attractie. Concreet hebben wij staalconstructies voor de gewelfde in- en uitstap en specifieke scènes in de attracties geleverd en gemonteerd.

Samengevat:

De attracties of parkonderdelen waar Bersselaar Constructie in de afgelopen jaren aan mee heeft gebouwd, zijn:

- Staalconstructies voor Symbolica, Joris en de Draak, Baron 1898, Vliegende Hollander en de hoofdingang
- Montage achtbanen Max & Mortiz en de Baron 1898
- Jaarlijks onderhoud aan achtbanen
- Meandering/leuningwerk Openlucht Theater, Efteling Hotel, Sprookjesbos, Ravelijn en het Spookslot
- Bordessen Droomvlucht
- En nog veel meer...

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vinden onze klanten?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op

Heeft u vragen?

Deze hebben we alvast beantwoord

Wat voor soort constructies maken jullie?

Wij produceren stalen, aluminium en RVS constructies voor de industrie. Denk hierbij aan hulpframes, trappen, bordessen, leuningen of transportframes.

Kunnen jullie ook de engineering?

Wij hebben een team van 8 engineers die in 3D de gewenste oplossing kunnen modeleren. Ook hebben we een eigen constructeur in dienst voor eventuele sterkteberekeningen.