Bersselaar Constructie

Visie

Onze mensen in staat stellen om toonaangevende duurzame metaalconstructies te realiseren die ze met trots en plezier maken. Door vernieuwend samen te werken en te vertrouwen op elkaars kwaliteiten inspireren we dagelijks onze collega’s en klanten.

Zo bouwen we samen aan een gedenkwaardige toekomst, gedreven door de trotse geschiedenis van het familiebedrijf.

Hoe doen we dit?

Wij werken vanuit een passie voor metaal, constructies en techniek. Met een winnaars-mindset streven wij naar het hoogst haalbare resultaat en de best mogelijke klant ervaring. Door continu te verbeteren blijven wij onszelf uitdagen onze marges en toegevoegde waarde voor de klant te optimaliseren.

Langdurige klantrelaties en dienstverbanden zijn onlosmakelijk verbonden aan Bersselaar Constructie.

Naast de persoonlijke ontwikkeling op vakmanschap en carrière is een informele, toegankelijke en open werksfeer een belangrijke voorwaarde om het beste uit onze mensen te halen.

Werk slim, maak plezier en bouw mee aan de toekomst.

Kwaliteit

Onze relaties weten het al decennia lang: Bersselaar Constructie staat voor uitzonderlijk hoge kwaliteit. Regelmatig voeren wij projecten uit volgens de R.O.K. eisen van Rijkswaterstaat of de NEN-EN 1090 Executieklasse 4. Dit is het hoogste niveau van kwaliteit wat we in Nederland kennen.

Wij beloven niet alleen kwaliteit te leveren, we geven het ook zwart op wit. Zo voldoen wij aan de wettelijke normeringen en leveren wij een CE-markering en prestatieverklaring op alle constructie-onderdelen.

Download onze kwaliteitscertificaten in PDF:
- Certificaten 2022

Wij zijn daarnaast gecertificeerd voor vele lasprocessen.
Download hier een PDF met het overzicht:
- Gecertificeerde lasprocessen 17-12-2021

 

Op zoek naar de juiste partner voor uw project?

  • Hoogwaardige constructies in staal, aluminium en RVS
  • Meer dan 60 jaar ervaring in metaalbewerking
  • Ontwerp, productie en montage onder één dak
Neemt contact met ons op