Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

 

Portaalconstructies energiemarkt

Het is tegenwoordig vanzelfsprekend dat elektriciteit overal voor gebruikt kan worden en dat het ook altijd beschikbaar is voor gebruikers. Achter het stopcontact zit echter een heel elektriciteitsnetwerk dat door organisaties als TenneT, Reddyn, Liander en Qirion verzorgd en onderhouden wordt. Om alle kabels en leidingen in goede banen te geleiden zijn op de elektriciteitsstation verschillende soorten stalen portalen nodig. Voor dergelijke constructies kunt u bij ons terecht.

Hoge afwerkingsgraad

Door de voortdurende vraag naar elektriciteit is het van belang dat de ontwerplevensduur van het staalwerk zo lang als mogelijk is. Dit houdt onder andere in dat we speciale staalsoorten gebruiken die goed geconserveerd kunnen worden. Daarnaast zorgen onze productiemedewerkers ervoor dat alle scherpen kanten verwijderd zijn en dat de constructie vrij van lasspetters naar de coater gaat. Dit alles zorgt ervoor dat het conserveringssysteem het beste hecht en dat de levensduur ook toeneemt.

Serieproductie

Bersselaar constructie beschikt over een drietal lasrobots waarmee grote series van repeterend werk met een constante kwaliteit en hoge snelheid gelast kunnen worden. Daarnaast beschikken we over grote lasmanipulatoren die we kunnen inzetten als het product te zwaar of te groot is voor de lasrobots. In recent gerealiseerd projecten hebben we veelvuldig gebruik gemaakt van zowel de lasrobots als manipulatoren. Op de lasrobots kunnen we onderdelen zoals consoles of bijvoorbeeld en lichte kolommen lassen. Met behulp van de lasmanipulatoren kunnen we de grote buizen die benodigd zijn voor de portalen verlengen zonder dat de buis zijn kwaliteit verliest.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vinden onze klanten?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op