Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Walkways voor olie- en/of gasplatforms en kraanschepen

De olie en/of gas platforms en de kraanschepen die door klanten zoals HSM Offshore en Huisman Equipment gebouwd worden zijn vaak van grote afmetingen. Omdat de schepen en platforms niet onbeperkt lang en breed ontworpen kunnen worden gaan ze vaak ook voor een deel de hoogte in. Bersselaar constructie kan ervoor zorgen dat alle locaties op uw schip en/of platform goed bereikbaar worden met behulp van trappen, leuningen en bordessen.

Agressief zeeklimaat

In de loop der jaren heeft Bersselaar Constructie vele constructies voor de offshore geleverd en zijn bekend met de problematiek van staalconstructies op of aan zee. Zo wordt in overleg met de klant bepaald welke materiaalsoort het beste toegepast kan worden, wat voor afwerkingsgraad we moeten hanteren en welk conserveringssysteem het beste bij de constructie past.

Flexibiliteit

Bersselaar constructie is gewend om de klant compleet te ontzorgen. Met onze eigen constructeurs, engineers, productiehallen en monteurs kunnen we het product van het begin tot het eind voor u verzorgen. We kunnen volgens aangeleverde tekeningen werken of we kunnen zelf de constructies mee ontwerpen. Daarnaast kunnen we naast de productie ook de producten op locatie voor u monteren. We kunnen de producten geheel geconserveerd aanleveren of u kunt de conservering zelf verzorgen. Wij stellen ons altijd flexibel op en kijken per project samen met de klant naar de beste oplossing.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op