Bersselaar Constructie

Delen van mijn gegevens

Door op verzenden te klikken bij het door mij zojuist ingevulde formulier op deze website geef ik Bersselaar.com toestemming mij telefonisch en per e-mail te informeren over de mogelijkheden van zijn/haar producten en diensten. Tevens mag Bersselaar.com mij op de hoogte houden via de digitale nieuwsbrief. Ik heb altijd de mogelijkheid mij hierop uit te schrijven.

Enkele referenties

Bruggen 

Wij zijn bruggenbouwers gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van kleine tot middelgrote bruggen in onder meer parken, over spoor- en rijkswegen en in buitengebieden.  

Gerenommeerde klanten zoals Rijkswaterstaat, ProRail en BAM komen al decennia lang naar Bersselaar Constructie voor de uitvoering van stalen fiets- en voetgangersbruggen. Met name wanneer de brug een hoge mate van complexiteit bevat leunt men op de brede kennis en ervaring van Bersselaar Constructie.

Neem als voorbeeld de fietsbrug over de A67 bij Veldhoven. Deze brug is gebouwd conform de zwaarste eisen uit de EN-1090; uitvoeringsklasse 4. De keuze voor deze uitvoeringsklasse komt voort vanuit het gegeven dat er grote consequenties zijn voor mensen indien deze constructie zou falen. 

Soms zijn het niet eens de kwaliteitseisen die doorslaggevend zijn voor een klant om naar Bersselaar Constructie te komen. Ook een uitdagend architectonisch ontwerp kan de reden zijn dat men graag naar Udenhout komt. De vertaling van een artist impressie naar een slim en vooral maakbaar definitief ontwerp vraagt veel kennis en kunde van de engineers. Regelmatig is het eindontwerp een combinatie van staal, RVS, hout en zelfs glas. Met acht eigen 3D TEKLA engineers en drie constructeurs beschikt Bersselaar Constructie over meer dan voldoende capaciteit voor de meest uitdagende klus.

In onze werkplaats in Udenhout kunnen wij bruggen of brugsecties bouwen tot 60 meter, afhankelijk van de breedte en hoogte. Met 4 stuks 12,5T bovenloopkranen kan er tot 50T gehesen worden.

Ons eerste bewijs van kwaliteit

Wat vindt onze klant?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijke en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op