Bersselaar Constructie

Bersselaar Constructie specialist in de industrie

Bersselaar Constructie is al ruim 60 jaar actief in de industriesector. Binnen deze sector helpen we een grote diversiteit aan bedrijven (van de voedingsmiddelenindustrie tot aan machinebouw) aan constructies in de materialen staal, aluminimum en RVS. Door onze jarenlange ervaring, hoog kennisniveau en bewezen trackrecord durven wij te zeggen dat we hét metaalconstructiebedrijf binnen de industrie zijn.

Onze opdrachtgevers roemen Bersselaar Constructie vanwege het snel schakelen met één vast aanspreekpunt, het meedenkend- en oplossingsgericht vermogen van onze projectleiders en monteurs en de vakkundigheid, waarmee onze monteurs te werk gaan. Dit resulteert in kwalitatief hoogstaande, maatwerk constructies die in een korte periode worden geproduceerd en gemonteerd.

Verschillende producten die wij leveren binnen de industriesector zijn: balkenplannen voor pluimveeslachterijen en trappen en bordessen voor bierbrouwerijen, aardappelverwerkers en ijsfabrieken. Daarnaast monteren wij attracties en produceren we poorten, hekwerk en prullenbakken voor pretparken. Onze expertise rijkt verder. Zo voorzien wij rioolwaterzuiveringsinstallaties (RWZI) van de nodige constructies. Uiteraard is de materiaalkeuze hierin een bepalende factor. Zo is aluminium erg geschikt voor RWZI’s vanwege de hoge zuurheidsgraad en kiest een bedrijf binnen de voedingsmiddelen-industrie eerder voor het schone RVS. 

Enkele klanten binnen de industrie-sector waarmee we al decennialang graag samenwerken, zijn: Heineken, Efteling, DSM resins, Marel Poultry, Marvu Foodprocessing en Tummers Foodprocessing.

Enkele referenties

Trappen

Een voorbeeld van ondersteunende constructies die we voor onze klanten leveren, zijn trappen van RVS, staal en aluminium. De materiaalkeuze is hierin afhankelijk van de branche, waarin de opdrachtgever zich begeeft.

Waar een trap in de utiliteitsbouw (denk aan scholen, kantoorpanden en ziekenhuizen) naast praktisch er vaak ook indrukwekkend uit moet zien, is dit in de industriesector vaak een minder harde eis. Eén ding is zeker: op de kwaliteit van de trappen wordt bij Bersselaar Constructie nooit ingeboet. Onze trappen staan voor puur vakmanschap. Wij bezoeken de locatie waar de trap geplaatst moet worden, we denken mee, controleren alle maten en tekenen hem 3D in ons tekenpakket in. Na een kort productieproces geniet u van een op maat gemaakte trap die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Leuningen

Vraagt een opdrachtgever een constructie, zoals een trap of bordes aan bij Bersselaar Constructie, dan kan een leuning niet ontbreken. Om de veiligheid van werknemers, bezoekers en anderen te kunnen waarborgen, zijn leuningen in de industriebranche van groot belang. De leuningen van Bersselaar Constructie zijn van een hoge kwaliteit en kenmerken zich vanwege de fijne afwerking. Bovenal moeten de leuningen functioneel zijn én dat verliezen we nooit uit het oog.

Voor onze opdrachtgevers leveren wij leuningen van RVS, staal en aluminimum. Net als bij de trappen geldt dat de materiaalkeuze afhankelijk is van de branche, waarin de opdrachtgever zich begeeft. Zo ziet u een stalen leuning met geslepen RVS handregel vaak terug in de u-bouw of bij openbare ruimtes, zoals treinstations.

Zie hier onze cases

Wat vinden onze klanten?

Wij ontzorgen onze klanten door

  • Onze kennis en ervaring met u te delen
  • Duidelijk en volledige projectkaders te benoemen
  • Transparante en duidelijke communicatie met uw eigen contactpersoon
Neem contact met ons op